Terug naar overzicht

BLOS Houten | Locatie Beekmos (BSO)

Welkom bij BSO Beekmos!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Beekmos in Houten! Onze gezellige en kleinschalige locatie zorgt voor een thuisgevoel voor jouw kind. Met het uitgebreide en gevarieerde aanbod van themagerichte activiteiten beleeft je kind iedere dag weer nieuwe avonturen. Op dezelfde locatie vind je ook het kinderdagverblijf van BLOS.

Wij grenzen aan een mooi, groot grasveld wat veel buitenspeelmogelijkheden biedt. Er staan korfbalpalen, schommels, een glijbaan en we maken gebruik van het basketbalveld. Jouw kind kan dus zowel binnen als buiten meedoen met gave activiteiten.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan op onze BSO in Houten. Je bent van harte welkom!

Leonie van Dijk
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Beekmos 3
3994 KZ Houten
085 112 40 21

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 188171289 - naar inspectierapport

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 33 kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding