Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Koningsweg 139 (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Koningsweg! 

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Sport BSO Koningsweg in Utrecht! Wij zijn gevestigd op Sportpark Koningsweg in Utrecht Oost. We maken gebruik van de ruime sportkantine van Sportvereniging Rivierwijkers en van de omringende sportvelden. 

De rustig gelegen locatie heeft een directe verbinding met de Koningsweg van waaruit je makkelijk richting het centrum en de Waterlinieweg rijdt. Het prachtige bos Rhijnauwen ligt op ongeveer tien minuten fietsen. 

Elke maand hebben wij een uitgebreid programma met leuke en leerzame activiteiten. Van bootcamp tot tennis en van hockey tot voetbal. Met het mooie grote sportveld voor de deur is dit een geweldige plek waar kinderen kunnen spelen, ontspannen en sporten. Kinderen kunnen zich op verschillende gebieden oriënteren en ervaren wat zij leuk vinden om te doen. Wij zien vaak dat kinderen met veel enthousiasme op zoek gaan naar (soms verborgen) talenten.

Op onze locatie hebben we een gezellige loungehoek. Een fijne plek waar jouw kind na alle sportieve inspanningen lekker kan ontspannen.

Onze BSO werkt regelmatig samen met de Scouting BSO van BLOS aan de overkant (Koningsweg 304). Zo bieden we jouw kind het beste van twee werelden, sport én natuur.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Simone van der Maas
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Koningsweg 139
3585 LA Utrecht
06 406 256 47

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 322135369 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt over 35 kindplaatsen en werkt met vaste groepsleiding. De opvang kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor de kinderen en de gevarieerde activiteiten. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment kan jouw kind kiezen aan welke activiteit hij wil deelnemen. De groepsleiding vormt het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind. 

 

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding