Terug naar overzicht

BLOS Hillegom | Locatie Mariastraat (BSO)

Welkom bij BSO Mariastraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Mariastraat in Hillegom! 

Centraal gelegen in Hillegom, achter De Johannesschool vind je BSO Mariastraat. Een fijne plek waar kinderen van 4 tot 12 jaar samen kunnen spelen, ontspannen en vooral toffe dingen doen. Uniek aan onze BSO zijn de vier verschillende leeftijdsgroepen. Elke groep heeft zijn eigen huiselijke groepsruimte die volledig is ingericht op de leeftijd van de kinderen. Buiten de eigen groepsruimte is nog meer te beleven. In het handvaardigheidslokaal kan je kind naar hartenlust timmeren, knutselen en ontdekken wat je allemaal met hout, karton en wol kunt doen. De oudste kinderen mogen ook spelen in de aula en het timmerhok. Je kind bepaalt zelf aan welke activiteiten het deelneemt. Hiermee stimuleren we hem of haar om zelfstandig keuzes te maken.

Natuurlijk spelen we ook graag en veel buiten. Er zijn twee buitenspeelruimten waar de jongere en oudere kinderen apart van elkaar kunnen spelen, rennen en ravotten. Op onze buitenschoolse opvang besteden we veel aandacht aan natuurbeleving en leert je kind veel over de natuur. In onze moestuin verzorgen we de planten en kweken we zelf tomaten en aardbeien.

Zit je kind op muziekles bij muziekschool Hillegom of op dansles bij Martha de Rijk? Dan brengen onze pedagogisch medewerkers je kind daar na schooltijd naartoe. In Hillegom hebben we ook een Sport BSO. Op deze locatie geven we extra aandacht aan sportactiviteiten en doen we sportworkshops. Het is mogelijk om de BSO te combineren met de onze andere BSO’s in Hillegom, bijvoorbeeld twee middagen naar BSO Mariastraat of BSO Willem de Rijkelaan en één dag naar Sport BSO Van den Endelaan. Bij BLOS hoeft je kind zich geen middag te vervelen!

Speciaal voor ouders die vroeg naar het werk moeten, bieden we vanaf 7:00 uur voorschoolse opvang (VSO). Zodra de school begint brengen onze pedagogisch medewerkers je kind naar het klaslokaal. En voor kinderen van de Johannesschool bieden de tussenschoolse opvang (TSO).

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons aan. Je bent van harte welkom!

Mariska Hoos
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Mariastraat 20
2181 CT Hillegom
088 - 202 81 30

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties en studiedagen van 07:30 - 18:30 uur

LRK-nummer: 161337880 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 120 kindplaatsen verspreid over 6 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Onze buitenschoolse opvang in Hillegom is voor kinderen van de volgende basisscholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding