Terug naar overzicht

BLOS Hillegom | Locatie Weerlaan IKC Vossepark (BSO)

Welkom bij BSO Weerlaan IKC Vossepark

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Weerlaan IKC Vossepark in Hillegom. Onze spiksplinternieuwe buitenschoolse opvang is gevestigd in een prachtig nieuw pand in Hillegom. Hier vind je ook ons kinderdagverblijf en de basisschool. Ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden. Onze BSO is gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Daarbij komt dat je zo op de N208 zit.

Op onze BSO hebben we zowel binnen als buiten genoeg ruimte om na schooltijd leuke dingen te doen. De groepsruimtes zijn ruim en hebben veel natuurlijk lichtinval. Door de goede samenwerking met de school is er verschillend materiaal om mee te spelen. Elke dag kan je kind deelnemen aan sportieve, culturele en natuurgerichte activiteiten. Zo ontdekt steeds weer het nieuwe dingen en doet het nieuwe ervaringen op. Natuurlijk krijgt je kind ook de ruimte om zich terug te trekken of rustig huiswerk te maken. Niets moet, alles mag!

Het liefst gaan we na schooltijd lekker naar buiten. Ons grote buitenspeelplein met diverse speelplekken en uitdagende speeltoestellen zorgt voor eindeloos veel buitenspeelplezier. Of we maken een uitstapje naar het bos, het park of de speeltuin. In het voorjaar mag een bezoekje aan Keukenhof natuurlijk niet ontbreken. De middagen op de BSO van BLOS vliegen voorbij!

Speciaal voor ouders die vroeg naar het werk moeten, bieden we vanaf 7:00 uur voorschoolse opvang (VSO). Zodra de school begint brengen onze pedagogisch medewerkers je kind naar het klaslokaal.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Mike Grossat
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Weerlaan 22
2181 HH Hillegom
085 800 21 54

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur.

Voorschoolse opvang vanaf 07:00 uur

LRK-nummer: 247318097 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 22 kindplaatsen. Om de kinderen houvast te bieden heeft de groep een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is uitsluitend voor kinderen van basisschool Vossepark

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding