Terug naar overzicht

BLOS Hillegom | Locatie Willem de Rijkelaan (BSO)

Welkom bij BSO Willem de Rijkelaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Willem de Rijkelaan in Hillegom! 

Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in basisschool de Fontein in Hillegom. We hebben hier twee eigen groepsruimtes waar we na schooltijd leuke activiteiten doen. Eén groepsruimte ligt tussen de schoolklassen en de andere is boven. Er zijn diverse speelhoeken, een grote kast vol spelletjes en tafels waaraan we kunnen knutselen. Ook mogen we gebruikmaken van de speelzaal en verschillend materiaal van de school. Je kind kan iedere dag meedoen aan de activiteiten die passen bij zijn of haar leeftijd. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren je kind om zelf te kiezen aan welke activiteiten het deelneemt.

Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten om te spelen op het speelplein met klimrek, schommels en zandbak. Of we maken een uitstapje naar de speeltuin of het park. In het voorjaar bezoeken we minimaal één keer de oer-Hollandse bloemenpracht in Keukenhof.

In Hillegom hebben we vier BSO-locaties. Het is mogelijk om gecombineerde opvang af te nemen op verschillende locaties. Zo kan je kind bijvoorbeeld één dag in de week naar onze Sport BSO bij voetbal- en handbalvereniging S.V. Hillegom. Hier besteden we extra aandacht aan sporten en bewegen en kan je kind deelnemen aan diverse sportieve activiteiten. Ook kan je kind zwemles volgen tijdens de opvang. Zo heb je als ouder meer tijd om op je vrije dag iets anders met je kind te doen. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons aan. Je bent van harte welkom!

Mariska Hoos
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Willem de Rijkelaan 13
2181 TA Hillegom
088 - 202 81 29

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

LRK-nummer: 200317465 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 22 kindplaatsen. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Onze buitenschoolse opvang in Hillegom is voor kinderen van de volgende basisscholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding