Terug naar overzicht

BLOS Leiden | Locatie Damlaan 1 (BSO)

Welkom bij BSO Damlaan 1!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Damlaan 1 in Leiden! Voorheen waren wij BSO De Morskring, onderdeel van Wonderland Kinderopvang. Vanaf 1 april 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in basisschool De Morskring in de Lage Mors in Leiden. In dezelfde straat hebben we op nummer 2A nog een BSO-locatie. De locatie is goed bereikbaar en er is parkeergelegenheid (betaald) voor de deur.

Onze BSO is vooral gericht op kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool. De groepsruimtes zijn huiselijk ingericht naar de leeftijd van de kinderen. Er zijn verschillende speelhoeken waar je kind lekker kan spelen. Zo is er een hoek met raceautobaan, een huishoek met keukentje en een leeshoek. Ook zijn er diverse spelletjes en leuk speelgoed aanwezig. We organiseren na schooltijd diverse activiteiten. We vinden niets leuker dan lekker kliederen met verf.

Ook buiten is er genoeg te beleven. De school heeft een mooi speelplein waar we dagelijks te vinden zijn. Er is een zandbak, speelhuisje, glijbaan en een klimrek. Hier kunnen we ons prima vermaken! Maar we gaan ook wel eens op stap in de omgeving. We maken een ommetje in de buurt of spelen in de speeltuin. De middagen op de BSO van BLOS vliegen voorbij!

Wist je dat je kind tijdens de buitenschoolse opvang ook zwemles kan volgen? Samen met vriendjes en vriendinnetjes en onder begeleiding van gediplomeerde zweminstructeurs leert je kind zwemmen bij zwembad Poelmeer in Oegstgeest. Zo heb je als ouder meer tijd om op je vrije dag iets anders met je kind te doen. Ideaal, toch?

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Laura Mourus
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Damlaan 1
2332 XG Leiden
088 - 202 81 03

Openingstijden: ma, di en do na schooltijd tot 18:30 uur 

Tijdens vakanties en studiedagen is er opvang mogelijk op andere BSO-locaties in Leiden

LRK-nummer: 284493326 - naar inspectierapport

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is voor kinderen van de volgende scholen:

Groepsindeling

Op onze buitenschoolse opvang hebben we 20 kindplaatsen. Deze locatie heeft daardoor een kleinschalig karakter met extra mogelijkheden voor persoonlijk contact.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding