Terug naar overzicht

BLOS Leiden | Locatie Damlaan 1 (BSO)

Welkom bij BSO Damlaan 1!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Damlaan 1 in Leiden! Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in basisschool De Morskring in de Lage Mors in Leiden. In dezelfde straat hebben we op nummer 2A nog een BSO-locatie. De locatie is goed bereikbaar en er is parkeergelegenheid (betaald) voor de deur.

Onze BSO is gericht op kinderen tussen de 4 en 6 jaar oud. Doordat wij gevestigd zijn in Basisschool de Morskring kunnen wij de jongste kinderen in samenwerking met de school, de gehele dag een veilige en vertrouwde omgeving aanbieden.

De groepsruimte is huiselijk en sfeervol ingericht. Er zijn verschillende speelhoeken waar je kind lekker kan spelen. Zo is er een hoek met raceautobaan, een huishoek met keukentje en een leeshoek. Ook buiten is er genoeg te beleven. De school heeft een mooi speelplein waar we gebruik van mogen maken en waar we dagelijks te vinden zijn. Er is een zandbak, een klimrek, veel fietsen en een heerlijk stuk (kunst)gras waarop we op zonnige dagen knutselen en picknicken. 

Op de BSO organiseren wij gedurende de middag ook diverse activiteiten waarbij wij rekening houden met de diversiteit van de kinderen. Hierdoor vind je ons de ene dag op het voetbalveld en de andere dag aan de knutseltafel. Ook maken wij op dinsdag regelmatig gebruik van de gymzaal in de school. Hier krijgen de kinderen met regelmaat yogalessen aangeboden, passend bij de leeftijd. De middagen op de BSO van BLOS vliegen voorbij! 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Laura Mourus
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Damlaan 1
2332 XG Leiden
088 - 202 81 03

Openingstijden: ma, di en do na schooltijd tot 18:30 uur 

Tijdens vakanties en studiedagen is er opvang mogelijk op andere BSO-locaties in Leiden

LRK-nummer: 284493326 - naar inspectierapport

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is voor kinderen van de volgende scholen:

Groepsindeling

Op onze buitenschoolse opvang hebben we 20 kindplaatsen. Deze locatie heeft daardoor een kleinschalig karakter met extra mogelijkheden voor persoonlijk contact.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding