Terug naar overzicht

BLOS Leiden | Locatie Damlaan 2A (BSO)

Welkom bij BSO Damlaan 2A!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Damlaan 2A in Leiden! Voorheen waren wij BSO Damlaan, onderdeel van Wonderland Kinderopvang. Vanaf 1 april 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. Onze buitenschoolse opvang is gelegen in speeltuinvereniging Morschkwartier in de Lage Mors in Leiden. In dezelfde straat hebben we op nummer 1 nog een BSO-locatie. De locatie is goed bereikbaar en er is parkeergelegenheid (betaald) voor de deur.

Na schooltijd gaan we samen op avontuur en doen we leuke dingen. In de grote binnenruimte van onze BSO hebben de kinderen alle ruimte. Er is een speelhoek waar ze hun eigen fantasiespel kunnen spelen, een boek kunnen lezen of lekker kunnen chillen. Aan tafel is er plek om een reuze treinbaan te bouwen, een spelletje te spelen of te knutselen. Ook hebben we een grote keuken waar het vaak heerlijk ruikt. De kinderen laten hier hun culinaire kunsten zien of maken een gezonde smoothie. Elke dag bieden we een uitdagend activiteitenprogramma. Je kind bepaalt zelf aan welke activiteiten het deelneemt. Niets moet, alles mag!

Het liefst gaan we lekker naar buiten. Speeltuinvereniging Morschkwartier is een uitdagende plek en biedt genoeg ruimte om samen te spelen en lekker te bewegen. Er zijn een zandbakboot, klimtractor, schommels, draaimolens en speeltoestellen zoals een kabelbaan en een hoge glijbaan. In de zomer testen we elkaars dijken in de waterbaan met stromend water. Buitenspeelplezier gegarandeerd! Je kind wordt daarnaast gratis lid van de speeltuinvereniging.

Wist je dat je kind tijdens de buitenschoolse opvang ook zwemles kan volgen? Samen met vriendjes en vriendinnetjes en onder begeleiding van gediplomeerde zweminstructeurs leert je kind zwemmen bij zwembad Poelmeer in Oegstgeest. Zo heb je als ouder meer tijd om op je vrije dag iets anders met je kind te doen. Ideaal, toch?

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Laura Mourus
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Damlaan 2A
2332 XH Leiden
088 - 202 81 04

Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18:30 uur 

LRK-nummer: 971880876 - naar inspectierapport

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is voor kinderen van de volgende scholen:

Groepsindeling

Op onze buitenschoolse opvang hebben we 20 kindplaatsen. Deze locatie heeft daardoor een kleinschalig karakter met extra mogelijkheden voor persoonlijk contact.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding