Terug naar overzicht

BLOS Leiden | Locatie Damlaan 2A (BSO)

Welkom bij BSO Damlaan 2A!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Damlaan 2A in Leiden! Onze buitenschoolse opvang is gelegen in speeltuinvereniging Morschkwartier in de Lage Mors in Leiden. In dezelfde straat hebben we op nummer 1 nog een BSO-locatie. De locatie is goed bereikbaar en er is parkeergelegenheid (betaald) voor de deur.

Onze BSO is gericht op kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Doordat wij gevestigd zijn in speeltuinvereniging Morschkwartier zijn de kinderen bij ons nooit uitgespeeld! Ook zijn er regelmatig vriendjes en vriendinnetjes op bezoek. In de grote binnenruimte van onze BSO hebben de kinderen alle ruimte. Er zijn chillmatten om een boekje te lezen of om hutten mee te bouwen. Aan tafel is er plek om een reuze treinbaan te bouwen, een spelletje te spelen of te knutselen.

Het liefst gaan we lekker naar buiten, ook bij wat minder mooi weer. Speeltuinvereniging Morschkwartier is een uitdagende plek en biedt genoeg ruimte om samen te spelen en lekker te bewegen. Er is een zandbakboot, klimtractor, schommels, draaimolens en speeltoestellen zoals een kabelbaan en een hoge glijbaan. In de zomer testen we elkaars dijken in de waterbaan met stromend water. En is je kind de speeltoestellen zat? Dan kan het meespelen met trefbal op één van onze grote grasvelden. Buitenspeelplezier gegarandeerd! 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Laura Mourus
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Damlaan 2A
2332 XH Leiden
088 - 202 81 04

Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18:30 uur 

LRK-nummer: 971880876 - naar inspectierapport

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding