Terug naar overzicht

BLOS Leiden | Locatie Haagse Schouwweg (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Haagse Schouwweg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS Sport BSO Haagse Schouwweg in Leiden! Je vindt onze Sport BSO in het pand van voetbalvereniging Docos. Onze locatie is goed bereikbaar en beschikt over gratis parkeergelegenheid.

Op onze Sport BSO zijn we vooral veel buiten actief met sport en spel. We bieden je kind uitdagende sportactiviteiten en sportclinics die passen bij zijn of haar leeftijd. Onder begeleiding van onze sportspecialist maakt je kind iedere dag kennis met verschillende sporten. Van atletiek, golf en rugby tot basketbal, tafeltennis en weerbaarheidstraining. Zit je kind op voetbal bij Docos? Dan brengen wij hem of haar naar de voetbaltraining.

Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar binnen. We mogen gebruikmaken van de kantine en twee andere ruimtes. Daar kan je kind zich terugtrekken om te knutselen, een boek te lezen of een bordspel te spelen. Niets moet, alles mag!

Onze BSO’s in Leiden werken nauw met elkaar samen. Het is dan ook mogelijk om opvang op de verschillende locaties te combineren. Zo leert je kind andere kinderen kennen en kan het deelnemen aan uiteenlopende activiteiten.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons aan. Je bent van harte welkom!

Laura Mourus
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Haagse Schouwweg 5
2332 KG Leiden
088 - 202 81 06

Openingstijden: ma, di en do na schooltijd tot 18:30 uur

Op woensdag en vrijdag is er opvang mogelijk bij BSO Vondellaan

LRK-nummer: 125896566 - naar inspectierapport

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is voor kinderen van de volgende scholen:

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over maximaal 80 kindplaatsen. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding