Terug naar overzicht

BLOS Lisse | Locatie Achterweg (BSO)

Welkom bij BSO Achterweg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS buitenschoolse opvang Achterweg in Lisse! Voorheen waren wij BSO de Joseph, onderdeel van SKOL Kinderopvang. Per 1 maart 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. Je vindt onze BSO in Kindercampus Joseph vlak bij het centrum in Lisse. De locatie is goed te bereiken met zowel de fiets als de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. In hetzelfde gebouw vind je ook ons kinderdagverblijf en basisschool Kindercampus Joseph, samen vormen wij een Integraal Kind Centrum. Handig als je kinderen in verschillende leeftijden hebt.

Na schooltijd is onze BSO dé plek waar kinderen tussen de 4 en 13 jaar toffe dingen kunnen doen. Leren, spelen, sporten, plezier maken en ontspannen. Allemaal op één plek. Als school is afgelopen loopt je kind binnen een paar minuten naar onze mooie BSO-ruimte, waar het kan deelnemen aan uiteenlopende activiteiten. Sporten en bewegen in de gymzaal, lekker buitenspelen of gewoon even lekker niks doen. Niets moet, alles mag!

De binnen- en buitenruimtes lenen zich uitstekend voor eindeloos veel speelplezier. Binnen kan je kind spelen in de bouwhoek, gymzaal en huishoek of een potje tafelvoetballen. Natuurlijk krijgt je kind ook alle ruimte om rustig zijn of haar huiswerk te maken. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een afwisselend programma met gave activiteiten zoals toneel, freerunning, striptekenen, tennis en kunst. In de vakanties en op studiedagen is je kind van harte welkom om deel te nemen aan ons vakantieprogramma. Dan trekken wij er graag op uit in de omgeving. Ravotten in het bos, een bezoek aan de boerderij, of spelen in verschillende speeltuinen in de Bollenstreek. De middagen op de BSO van BLOS vliegen voorbij!

Speciaal voor ouders die vroeg aan het werk moeten, bieden we op maandag, dinsdag en donderdag voorschoolse opvang (VSO). Zodra de school begint brengen onze pedagogisch medewerkers je kind naar het klaslokaal.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Karin van Loon
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Achterweg 7
2161 GA Lisse
06 - 443 870 04

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties en studiedagen 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 237294631 - naar inspectierapport

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is enkel voor kinderen van basisschool Kindercampus Joseph.

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 77 kindplaatsen verspreid over 4 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding