Terug naar overzicht

BLOS Lisse | Locatie Händelstraat (BSO)

Welkom bij BSO Händelstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Händelstraat in Lisse! Voorheen waren wij BSO de Klarinet, onderdeel van SKOL Kinderopvang. Per 1 maart 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. Je vindt onze buitenschoolse opvang in het gebouw van de Brede School de Klarinet. Hier hebben we ook een kinderdagverblijf voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. De locatie is goed te bereiken met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. Er is in de wijk meer dan voldoende parkeergelegenheid.

In basisschool de Klarinet hebben wij onze eigen BSO-ruimte. Deze ruimte is mooi en stijlvol ingericht en biedt genoeg ruimte voor het doen van uiteenlopende activiteiten, zoals striptekenen, judo en muziekles. Dit maakt de BSO aantrekkelijk voor zowel jonge als oudere kinderen.

Zodra de schoolbel gaat, komen kinderen vanuit alle klassen naar onze BSO. Onze pedagogisch medewerkers halen de jongste kinderen op uit de klas. Terwijl we iets eten en drinken en over de schooldag praten, maken we plannen voor de rest van de middag. Sporten, bewegen, meedoen aan gave activiteiten, lekker buitenspelen of gewoon rustig huiswerk maken. Je kind bepaalt zelf hoe het zijn of haar tijd besteedt.

Ook in de schoolvakanties en tijdens studiedagen is je kind van harte welkom om te spelen op onze buitenschoolse opvang. Op deze dagen organiseren we leuke activiteiten, zoals koken, schilderen en sportclinics. De middagen op de BSO van BLOS vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Debbie Favié
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Händelstraat 34
2162 AG Lisse
06 - 542 686 37

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties en studiedagen 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 207777500 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 33 kindplaatsen, verspreid over 2 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Onze BSO in enkel voor kinderen van Basisschool de Klarinet.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding