Terug naar overzicht

BLOS Lisse | Locatie Spekkelaan 1C FC Lisse (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Spekkelaan 1C FC Lisse!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS Sport BSO Spekkelaan 1C bij FC Lisse in Lisse! Voorheen waren wij BSO Sport Stars Ter Specke, onderdeel van SKOL Kinderopvang. Per 1 maart 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. De locatie is goed te bereiken met de fiets en de auto. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het sportcomplex.

Sport BSO Spekkelaan 1C bij FC Lisse is dé plek voor jonge sport- en spelliefhebbers. Na schooltijd kan je kind op onze BSO samen met andere kinderen lekker spelen en ravotten op de velden. Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in het spiksplinternieuwe clubhuis van FC Lisse. In het clubhuis hebben we een mooie groepsruimte met uitzicht op de voetbalvelden. Er zijn diverse hoeken, zoals een bouwhoek, speelhoek, knutselhoek en een loungehoek waar je kind lekker ontspannen een boekje kan lezen. De voetbaltafel en tafeltennis zorgen voor nóg meer plezier. Natuurlijk krijgt je kind ook de ruimte om zich in alle rust terug te trekken of huiswerk te maken.

Op onze Sport BSO staan sporten en plezier maken centraal. We bieden je kind veel vrijheid om te spelen en te bewegen. Van voetballen en hockeyen tot homeruns maken en een potje touwtrekken. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers doen graag mee en inspireren en motiveren de kinderen om op zoek te gaan naar hun talenten. Elke dag staat er een nieuw avontuur op ons te wachten. Zo ontdekt je zoon of dochter wat hij of zij écht leuk vindt. Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar de splinternieuwe sporthal. Zo kunnen we het hele jaar door toffe sportactiviteiten doen! Op het naastgelegen terrein van hockeyvereniging Hisalis vind je onze andere Sport BSO.

We gaan er ook regelmatig op uit in de omgeving. Zo brengen we een bezoek aan het Keukenhofbos, spelen we levend Stratego of stampen in de plassen op het Laarzenpad. De middagen vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Linda Weijers
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Spekkelaan 1 C
2161 GH Lisse
06 - 508 868 22

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties en studiedagen 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 579989859 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 44 kindplaatsen, verspreid over 3 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment gaan we naar buiten of de sportzaal in, om daar sportieve activiteiten te doen. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding