Terug naar overzicht

BLOS Noordwijk | Locatie Duinwetering VV Noordwijk (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Duinwetering!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS Sport BSO Duinwetering bij VV Noordwijk! Voorheen waren wij BSO Sport Stars Noordwijk, onderdeel van SKOL Kinderopvang. Per 1 maart 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. 

Sporten, spelen en plezier maken. Dat is wat we het liefste doen na schooltijd! Je vindt onze Sport BSO in het mooie clubhuis van VV Noordwijk. Hier hebben we mooie eigen ruimtes en op het terrein doen we uiteenlopende activiteiten. We gebruiken de voetbalvelden om te sporten, tikkertje te spelen en gewoon lekker buiten te zijn. Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar de nieuwe sporthal die direct naast onze BSO ligt. Zo kunnen we het hele jaar door sportieve activiteiten doen.

Onze BSO is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De jongere kinderen hebben hun eigen ruimte met verschillende speelplekken, zoals een bouwhoek, speelkeuken, knutselplek en een dansvloer met Wii. De oudere kinderen spelen vaak tafeltennis, tafelvoetbal of een potje schaak. Natuurlijk krijgt je kind ook alle ruimte om rustig huiswerk te maken of weg te dromen op de bank. Niets moet, alles mag!

Het liefst gaan we lekker naar buiten. Sport BSO Duinwetering biedt genoeg ruimte om lekker te spelen en te bewegen. Onder begeleiding van onze sportieve pedagogisch medewerkers maakt je kind kennis met tal van sporten, zoals voetbal, hockey, honkbal en atletiek. Zo ontdekt je zoon of dochter welke sport hij of zij écht leuk vindt. De middagen op de BSO vliegen voorbij!

Wanneer je je kind aan het einde van de dag komt ophalen kun je je auto parkeren op het sportcomplex. De locatie is ook goed te bereiken met de fiets of lopend.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Raoul van Leeuwen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Duinwetering 105
2203 HM Noordwijk
06 - 310 410 63

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties en studiedagen 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 393785713 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 60 kindplaatsen, verspreid over 3 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment gaan we naar buiten of de sportzaal in om daar sportieve activiteiten te doen. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding