Terug naar overzicht

BLOS Noordwijkerhout | Locatie Pilarenlaan (BSO)

Welkom bij BSO Pilarenlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Pilarenlaan in Noordwijkerhout! Voorheen waren wij BSO de Victor, onderdeel van SKOL Kinderopvang. Per 1 maart 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. Je vindt onze buitenschoolse opvang, net als ons kinderdagverblijf voor kinderen van 2 tot 4 jaar, in pand van Brede School St. Victor. Handig voor ouders met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën.

Zodra de schoolbel gaat, stromen vanuit alle klassen de kinderen binnen en gaan we samen toffe dingen doen. Eerst eten en drinken we wat, maar daarna is het tijd voor actie. Heel veel actie, want er is genoeg te beleven op onze BSO! Denk aan sporten, bewegen, buitenspelen, ronddraaien op de rekstokken, tikkertje spelen, knutselen, muziek maken en koken in de speciale kinderkeuken. En het leuke van alles is dat je kind zelf mag bepalen aan welke activiteiten hij of zij deelneemt. Chillen in de chillhoek of rustig huiswerk maken, kan natuurlijk ook!

Vanuit onze BSO-ruimte maken we gebruik van alle faciliteiten van de St. Victorschool, zoals de sportzaal, kinderkeuken en de chill-out plek. Onze pedagogisch medewerkers inspireren en motiveren de kinderen om hun fantasie te gebruiken en nieuwe dingen te ontdekken. Zo leren ze op een leuke manier al hun talenten kennen. Ook in de schoolvakanties en tijdens studiedagen is je kind welkom om te komen spelen. We hebben een afwisselend vakantieprogramma bomvol leuke activiteiten en uitstapjes, zoals ravotten in de duinen, spelen in de speeltuin, schilderen, sportclinics en creatieve activiteiten.

Speciaal voor ouders die vroeg naar het werk moeten, bieden we op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend voorschoolse opvang (VSO) aan. Je kind is vanaf 7:30 uur welkom om met de pedagogisch medewerkers een spelletje te spelen, een mooie creatie te maken, lekker te kletsen met vrienden en vriendinnen of om rustig wakker te worden. Vlak voordat de school begint brengen we je kind naar de klas.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Raoul van Leeuwen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Pilarenlaan 33
2211 LH Noordwijkerhout
06 - 309 921 92

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties en studiedagen 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 178849200 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 44 kindplaatsen, verspreid over 2 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Onze BSO in Noordwijkerhout is alleen voor kinderen van de St. Victorschool.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding