Terug naar overzicht

BLOS Oegstgeest | Locatie Rustenburgertuin (KDV en BSO)

Welkom bij kinderdagverblijf en BSO Rustenburgertuin!

Welkom bij BLOS BSO en kinderdagverblijf Rustenburgertuin in Oegstgeest! We kunnen jouw kind nog niet fysiek verwelkomen, maar je wel alvast voorzien van de nodige informatie en impressiebeelden van de locatie en inrichting.

Ons spiksplinternieuwe kinderdagverblijf en BSO vind je straks in de nieuwbouw waarin ook basisschool Het Dok gevestigd is in Nieuw-Rhijngeest tussen Rijnsburg en Oegstgeest. Omdat je hier alle soorten opvang onder 1 dak vindt, is onze locatie ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden. Wij zijn makkelijk bereikbaar en beschikken over gratis parkeergelegenheid voor de deur. Daarbij komt dat je ook zo op de oprit naar de A44 bent.

Het kinderdagverblijf krijgt gezellige ruimtes die uitnodigen tot ontdekken, leren en ontwikkelen. Er worden leuke en uitdagende activiteiten gedaan, afgestemd op de leeftijd van de kinderen. En de afgesloten tuin zorgt volop voor avontuurlijk buitenspeelplezier. En dat zorgt weer voor gegarandeerd frisse neusjes en gezonde blosjes op de wangen.

Onze buitenschoolse opvang besteedt veel aandacht aan natuurbeleving, buitenspelen, sport en spel. Met het activiteitenprogramma DoenKids! hebben we een rijke database met leuke, uitdagende én eigen activiteiten. Hierin komen elke week vijf talentontwikkelingen aan bod. Wekelijks delen we ons activiteitenprogramma via het ouderportaal. Zo ben je altijd op de hoogte wat er op de planning staat om met de kinderen te doen. En tijdens de schoolvakanties is er natuurlijk een gezellig en gevarieerd vakantieprogramma, bomvol leuke thema’s, activiteiten, workshops en uitstapjes!

Ondanks dat de opening van de locatie op 28 februari 2022 gepland staat, is inschrijven nu al mogelijk! Dit kun je doen via de inschrijfknop op deze pagina. Heb je interesse en wil je extra informatie? Neem dan gerust contact op via 0252 21 38 76 of oudersupport-sassenheim@blos.nl. We helpen je graag verder.

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie in Oegstgeest. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Tarievenkaart kinderdagverblijf

Tarievenkaart buitenschoolse opvang

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang

Rustenburgertuin 10
2342 CX Oegstgeest
0252 21 38 76

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding