Terug naar overzicht

BLOS Oegstgeest | Locatie Rustenburgertuin (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Rustenburgertuin!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Rustenburgertuin in Oegstgeest! Ons kinderdagverblijf is gevestigd in een prachtig nieuwbouwpand in Nieuw-Rhijngeest tussen Rijnsburg en Oegstgeest. In hetzelfde pand vind je ook onze buitenschoolse opvang en basisschool Het Dok. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. Onze locatie is makkelijk bereikbaar en beschikt over gratis parkeergelegenheid voor de deur. Daarbij komt dat je zo op de oprit naar de A44 bent.

Ons kinderdagverblijf is met de grootste zorg veilig, sfeervol en warm ingericht. De ruime groepsruimtes zijn gezellig ingericht en nodigen uit tot ontdekken, leren en ontwikkelen. Voor de baby’s is er een speelmat waar zij zich vrij kunnen bewegen en zich motorisch kunnen ontwikkelen. Voor de peuters zijn er een speelkeukentje en -huisje. Daarnaast staan er in de kasten bakken met uitdagend speelgoed. De groepen zijn met elkaar verbonden via ramen in de vorm van een huisje. Ook hangen er vogelhuisjes in de boom op de gang. Je kind zal zich snel thuis voelen!

De aangrenzende en afgesloten buitenruimte is een uitdagende speel- en ontmoetingsplek omgeven door groen waar kinderen buiten kunnen leren en spelen. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Zo liggen het winkelcentrum en de speeltuin op loopafstand. Dat zorgt gegarandeerd voor blije gezichtjes en gezonde blosjes op de wangen!  

We werken op ons kinderdagverblijf met de Uk & Puk methode, een totaalprogramma voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De afwisselende thema’s sluiten aan bij de belevingswereld van jonge kinderen en bestaan uit uitdagende activiteiten waarbij je kind nieuwe vaardigheden opdoet. Zo maakt je zoon of dochter op een natuurlijke manier een brede ontwikkeling door en bereiden we het spelenderwijs voor op de basisschool.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Femke van Polanen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Rustenburgertuin 10
2342 CX Oegstgeest
085 732 62 89

Openingstijden: 07:30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 686188263 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf heeft de volgende groepen:

  • 2 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 2 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding