Terug naar overzicht

BLOS Pijnacker | Locatie Gantellaan 25 (BSO)

Welkom bij BSO Gantellaan 25!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Gantellaan 25 in Pijnacker. Voorheen waren wij onderdeel van Kindercentrum ZieZoo. Met ingang van 1 november 2021 zijn we samen met BLOS kinderopvang verdergegaan. Je vindt onze buitenschoolse opvang in het scholencomplex van basisschool De Bonte Tol en basisschool Ackerweide. In dezelfde straat hebben we op nummer 5 nog een BSO op nummer 15 een kinderdagverblijf. Handig als je kinderen in verschillende leeftijden hebt.

Na schooltijd kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd op onze naschoolse opvang lekker ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. Met 4 groepsruimtes is er genoeg ruimte! Het lokaal op de begane grond is ons sfeervolle basislokaal waar wij dagelijks met de kinderen zitten. De muur is beschilderd door onze eigen kunstmedewerker en we hebben daar verschillende hoeken, zoals een bouwhoek en een chillhoek. Op de eerste etage hebben we een atelier met werkbanken. Hier doen we diverse kunst- en techniekactiviteiten. Op de eerste etage is er een hoek met een bank, tafel en kast bomvol spelletjes. Hier maken vooral de oudere kinderen gebruik van. En we mogen gebruikmaken van een klaslokaal in de school.

Bij mooi weer zijn we lekker buiten. We spelen op het schoolplein, bouwen hutten of maken een uitstapje naar het park. De middagen op de BSO vliegen voorbij!

Speciaal voor ouders die vroeg naar het werk moeten, bieden we vanaf 7:00 uur voorschoolse opvang. We beginnen de dag met een gezamenlijk ontbijt. Zodra de school begint brengen onze pedagogisch medewerkers je kind naar het klaslokaal.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Anja van Vuuren & Ryan van Doorn
Locatiemanagers

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Gantellaan 25
2642 JK Pijnacker
06 43 61 58 40

Openingstijden: na schooltijd tot 19:00 uur

In vakanties van 8:00 tot 19:00 uur (vervroegde opvang mogelijk vanaf 7:00 uur)

LRK-nummer: 546791372 - naar inspectierapport

Scholen

Op onze BSO verwelkomen wij kinderen van de volgende scholen:

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 57 kindplaatsen verspreid over 3 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding