Terug naar overzicht

BLOS Pijnacker | Locatie Gantellaan 25 (BSO)

Welkom bij BSO Gantellaan 25!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Gantellaan 25 in Pijnacker. Je vindt onze buitenschoolse opvang in het gebouw aan het einde van de Gantellaan. Ook zit ons kinderdagverblijf van nummer 15 in dit gebouw. In dezelfde straat hebben we op nummer 5 nog een BSO. Handig als je kinderen in verschillende leeftijden hebt.

Na schooltijd kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd op onze naschoolse opvang lekker ontspannen en vooral veel toffe dingen doen. Op deze locatie hebben we één grote groepsruimte met verschillende hoeken zoals een bouwhoek en chillhoek. De muur is beschilderd door onze eigen kunstmedewerker wat zorgt voor een gezellige en avontuurlijke uitstraling. 

Bij mooi weer zijn we lekker buiten. We spelen op het schoolplein, bouwen hutten of maken een uitstapje naar het park. De middagen op de BSO vliegen voorbij!

Speciaal voor ouders die vroeg naar het werk moeten, bieden we vanaf 7:00 uur voorschoolse opvang. We beginnen de dag met een gezamenlijk ontbijt. Zodra de school begint brengen onze pedagogisch medewerkers je kind naar het klaslokaal.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Ryan van Doorn
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Gantellaan 25
2642 JK Pijnacker
06 43 61 58 40

Openingstijden: na schooltijd tot 19:00 uur

In vakanties van 8:00 tot 19:00 uur (vervroegde opvang mogelijk vanaf 7:00 uur)

LRK-nummer: 546791372 - naar inspectierapport

Scholen

Op onze BSO verwelkomen wij kinderen van de volgende scholen:

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 22 kindplaatsen verspreid over 3 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding