Terug naar overzicht

BLOS Rotterdam | Locatie Hilledijk 196A (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Hilledijk 196A!

Welkom bij BLOS kinderdagverblijf Hilledijk 196A in Rotterdam! Ons kinderdagverblijf ligt in de wijk Feijenoord. Je kunt er makkelijk met de fiets of de auto komen en je kunt je auto voor de deur (tegen betaling) parkeren. 

Ons kinderdagverblijf heeft een warme en huiselijke sfeer. In de veilige en vertrouwde omgeving kan je kind spelenderwijs leren, ontdekken en groeien. We werken met vaste groepen met betrokken en zorgzame medewerkers. Dat zorgt ervoor dat je kind zich snel thuis voelt.

Op ons kinderdagverblijf is er veel aandacht voor beweging, buitenspelen en de natuur. Elke dag spelen de kinderen buiten in onze grote, uitdagende tuin. De kinderen fietsen over het plein, spelen in de zandbak en doen leuke spelletjes. Vier keer in de week koken we een verse, warme maaltijd voor de kinderen. 

In de buurt zijn genoeg leuke activiteiten te doen. Zo brengen we regelmatig een bezoek aan de speeltuin.  

Kinderen vanaf twee jaar met een VE-indicatie krijgen bij ons extra ondersteuning in taal en rekenen. Maar ook bij de motorische of sociaal-emotionele ontwikkeling. Je kind komt een aantal dagen in de week bij ons leren. We zingen dan liedjes, doen spelletjes, knutselen, vertellen verhaaltjes en luisteren naar elkaar. Je kind leert elke dag nieuwe woorden en kan steeds meer dingen zelf. De jas ophangen, het speelgoed opruimen en met andere kinderen spelen. Met het speciale VVE-programma zorgen we ervoor dat je kind een goede overstap kan maken naar de basisschool.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Charissa Sedoc
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Hilledijk 196A
3074 GA Rotterdam
085 - 800 21 64

Openingstijden: 7:30 tot 18:00 uur 

LRK-nummer: 104153702 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Op ons kinderdagverblijf hebben we de volgende groepen:

  • 1 horizontale VVE-groep (2 tot 4 jaar)
  • 2 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 2 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)
  • 2 verticale groepen (0 tot 4 jaar)

Hulp nodig bij het inschrijven of aanvragen van kinderopvangtoeslag?

Wil je je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf maar kom je er niet uit? Of heb je hulp nodig bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag? Wij helpen je graag! Neem contact op met de locatiemanager via 06-39793795 of via info@blos.nl voor het maken van een afspraak.

Telefoonnummers groepen

De groepen op ons kinderdagverblijf zijn via onderstaande telefoonnummers te bereiken:

  • Verticale groepen (groep 1 en 2): 06 252 022 43
  • Horizontale groep (groep 1 VE): 06 251 749 04

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding