Terug naar overzicht

BLOS Rotterdam | Locatie Hilledijk 202B (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Hilledijk 202B!

Welkom bij BLOS kinderdagverblijf Hilledijk 202B in Rotterdam! Je vindt ons kinderdagverblijf in de wijk Feijenoord in Rotterdam. Onze locatie is goed bereikbaar met de fiets of de auto. Je kunt voor de deur (tegen betaling) parkeren. Op Hilledijk 196A vind je ons andere kinderdagverblijf.

Vanaf twee maanden is je baby van harte welkom op ons kinderdagverblijf. Het is een fijne en veilige plek waar je kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen. De huiselijke sfeer en de pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat je kind zich snel thuis voelt.

We besteden veel aandacht aan bewegen, buitenspelen en de natuur. De speelhoeken, spelmaterialen en activiteiten zorgen voor afwisseling en avontuur. De kinderen spelen elke dag buiten in onze grote tuin, fietsen over het plein, spelen in de zandbak, tuinieren in de moestuin of doen leuke activiteiten met onze pedagogisch medewerkers. Vier keer in de week koken we een verse en gezonde maaltijd voor de kinderen. Ook in de omgeving is er genoeg te doen. We gaan regelmatig naar speelboerderij Odilia waar we in de speeltuin spelen en bij de dieren kijken.

Kinderen vanaf twee jaar met een VE-indicatie krijgen bij ons extra ondersteuning in taal en rekenen. Maar ook bij de motorische of sociaal-emotionele ontwikkeling. Je kind komt een aantal dagen in de week bij ons leren. We zingen dan liedjes, doen spelletjes, knutselen, vertellen verhaaltjes en luisteren naar elkaar. Je kind leert elke dag nieuwe woorden en kan steeds meer dingen zelf. De jas ophangen, het speelgoed opruimen en met andere kinderen spelen. Met het speciale VVE-programma zorgen we ervoor dat je kind een goede overstap kan maken naar de basisschool.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Charissa Sedoc
Regiomanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Hilledijk 202B
3074 GA Rotterdam
085 - 732 63 93

Openingstijden: 7:30 tot 18:00 uur (vervroegde opvang mogelijk vanaf 7:00 uur)

LRK-nummer: 308434705 - naar inspectierapport

Hulp nodig bij het inschrijven of aanvragen van kinderopvangtoeslag?

Wil je je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf maar kom je er niet uit? Of heb je hulp nodig bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag? Wij helpen je graag! Neem contact op met de locatiemanager via 010 - 485 00 12 of via info@blos.nl voor het maken van een afspraak.

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Hilledijk 202B beschikt over de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 horizontale VVE-groep (2 tot 4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding