Terug naar overzicht

BLOS Rotterdam | Locatie Hilledijk 202B (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Hilledijk 202B!

Welkom bij BLOS kinderdagverblijf Hilledijk 202B in Rotterdam! Je vindt ons kinderdagverblijf in de wijk Feijenoord in Rotterdam. Onze locatie is goed bereikbaar met de fiets of de auto. Je kunt voor de deur (tegen betaling) parkeren. Op Hilledijk 196A vind je ons andere kinderdagverblijf.

Vanaf twee jaar is je peuter van harte welkom op ons kinderdagverblijf. Het is een fijne en veilige plek waar je kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen. De huiselijke sfeer en de pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat je kind zich snel thuis voelt.

We besteden veel aandacht aan bewegen, buitenspelen en de natuur. De speelhoeken, spelmaterialen en activiteiten zorgen voor afwisseling en avontuur. De kinderen spelen elke dag buiten in onze grote tuin, fietsen over het plein, spelen in de zandbak of doen leuke activiteiten met onze pedagogisch medewerkers. Vier keer in de week koken we een verse en gezonde maaltijd voor de kinderen. 

Kinderen vanaf twee jaar met een VE-indicatie krijgen bij ons extra ondersteuning in taal en rekenen. Maar ook bij de motorische of sociaal-emotionele ontwikkeling. Je kind komt een aantal dagen in de week bij ons leren. We zingen dan liedjes, doen spelletjes, knutselen, vertellen verhaaltjes en luisteren naar elkaar. Je kind leert elke dag nieuwe woorden en kan steeds meer dingen zelf. De jas ophangen, het speelgoed opruimen en met andere kinderen spelen. Met het speciale VVE-programma zorgen we ervoor dat je kind een goede overstap kan maken naar de basisschool.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Charissa Sedoc
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Hilledijk 202B
3074 GA Rotterdam
085 - 800 21 65

Openingstijden: 7:30 tot 18:00 uur 

LRK-nummer: 308434705 - naar inspectierapport

Hulp nodig bij het inschrijven of aanvragen van kinderopvangtoeslag?

Wil je je kind inschrijven voor het kinderdagverblijf maar kom je er niet uit? Of heb je hulp nodig bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag? Wij helpen je graag! Neem contact op met de locatiemanager via 06-39793795 of via info@blos.nl voor het maken van een afspraak.

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Hilledijk 202B beschikt over de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 horizontale VVE-groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding