Terug naar overzicht

BLOS Sassenheim | Locatie Jan van Brabantweg (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Jan van Brabantweg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Jan van Brabantweg! Ons kinderdagverblijf vind je op de kop van woonservicecentrum SassemBourg in Overteylingen. We zijn goed bereikbaar met de fiets én de auto. Je kunt gratis parkeren en via de N443 ben je zo op de A44.

Ons kinderdagverblijf in Sassenheim heeft een rustige uitstraling, met natuurlijke en duurzaam ingerichte ruimtes. Alle groepen hebben diverse speelhoeken waar de kinderen alle ruimte hebben om lekker te bewegen en te spelen. Speciale tafels bieden een veilige plek om gezellig samen te knutselen, te drinken en te eten. Je kind krijgt bij ons dagelijks een versbereide lunch met verschillende soorten biologische groenten.

Op onze fijne buitenspeelplek vind je een wilgentenenhut, een peuterglijbaan, een appelboom, een moestuinbak met kruiden en een grote overkapping zodat we altijd buiten kunnen zijn. Uitdagend spelen is een thema waar we veel aandacht aan besteden. We hebben een Pikler klimrek waarmee kinderen hun grenzen verkennen en onze beweegcoach zorgt regelmatig voor uitdagende activiteiten, zoals een parcours of valtraining.

Iedere dag spelen we buiten en wandelen regelmatig naar Park Rusthoff in Sassenheim. We brengen oud papier weg, lopen we naar de markt of gaan op bezoek bij de kinderboerderij. We zoeken mooie natuurschatten in het park en lopen het Kabouterpad. We leren kinderen spelenderwijs van alles over de natuur en (kriebel)beestjes. En met 'Samen Groen' beleven peuters en bewoners van Activite samen natuuractiviteiten zoals moestuinieren of het knuffelen van boerderijdieren.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Nina Bakker
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf

Jan van Brabantweg 45
2171 HC Sassenheim
0252 348727

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 200859304 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 4 verticale groepen (0 tot 4 jaar)

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Peuter Academie

Iedere ochtend rond 10.00 uur verzorgen we, voor peuters vanaf 2,5 jaar, de Peuter Academie activiteit. Hiermee bereiden we kinderen op een speelse manier voor op de basisschool. 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding