Terug naar overzicht

BLOS Den Haag | Locatie Laan van Wateringse Veld (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Laan van Wateringse Veld!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS Sport BSO Laan van Wateringse Veld in Den Haag! 

Onze Sport BSO vind je in basisschool de Fontein aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag. Hier hebben we twee lokalen en een ruime speelzaal met diverse sportmaterialen tot onze beschikking. Buiten ligt een mooi schoolplein met twee voetbalveldjes, groot klimrek en een duikelrek. Ook maken we gebruik van het ruime Panamaplein waar we voetballen, basketballen, tafeltennissen en schommelen. Met al deze sport- en spelmogelijkheden hoeven de kinderen zich geen seconde te vervelen! Als we niet sporten en bewegen dan onderhouden we onze moestuin of doen we kookactiviteiten en creatieve workshops.

Op onze buitenschoolse opvang besteden we veel aandacht aan buitenspelen, sport en spel. Elke dag bieden we gevarieerde sport- en spelactiviteiten waarbij we aandacht besteden aan sociale vaardigheden, zoals samenwerken, eigen keuzes maken, problemen oplossen en communiceren. Na het sporten hebben de kinderen de ruimte om vrij te spelen of huiswerk te maken. De locatie is goed te bereiden met de fiets, auto en het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de woonwijk.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Chris van Dam
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Laan van Wateringse Veld 394
2548 CJ Den Haag
06 392 036 55

Openingstijden: na schooltijd tot 18.30 uur 

Voorschoolse opvang vanaf: 7.30 uur

Tijdens vakanties: vanaf 7.30 uur

LRK-nummer: 210506386 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze Sport BSO heeft 69 kindplaatsen verspreid over 4 groepen. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een eigen kleur en vaste groepsleiding. Dat betekent dat je kind op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn of haar groep eet en drinkt. Daarna gaat je kind meedoen aan een groeps(sport)activiteit die ingedeeld wordt op leeftijd. De groepsleiding is het aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de Laan van Wateringse Veld is voor kinderen van de volgende scholen: 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding