Terug naar overzicht

BLOS Voorschoten | Locatie Weddeloop (BSO)

Welkom bij BSO Weddeloop!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS buitenschoolse opvang Weddeloop! Onze locatie is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Je vindt onze buitenschoolse opvang in het clubhuis van handbalvereniging HVV’70 op Sportpark Adegeest in Voorschoten.

Na een drukke dag komen de kinderen bij ons ontspannen en genieten. Onze gezellige 7+ locatie heeft een grote ruimte waar de kinderen kunnen spelen, lezen of knutselen. In onze keuken staan we regelmatig samen te kokkerellen en op het handbalveld van de vereniging zijn we lekker sportief bezig met elkaar.

Op onze buitenschoolse opvang besteden we veel aandacht aan natuurbeleving, buitenspelen, sport en spel. We bieden kinderen leuke activiteiten en workshops die zijn afgestemd op hun leeftijd en wensen. Twee keer per jaar organiseren we een maand lang een natuurproject, deze staan in het teken van dieren, planten of afval & recycling. En tijdens schoolvakanties is er natuurlijk een gezellig en gevarieerd vakantieprogramma, boordevol leuke thema’s, activiteiten, workshops en uitstapjes.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Marcia Bernecker
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Weddeloop 2
2253 ST Voorschoten
06 384 505 32

Openingstijden: ma, di en do na schooltijd tot 18.30 uur

Vakanties: ma, di en do 8.00 - 18.30 uur (wo en vrij locatie Burg. de Koolplantsoen)

LRK-nummer: 160257669 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 27 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat hij op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de Weddeloop is voor kinderen van de volgende scholen: 

 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding