Veilige en vertrouwde omgeving creëren

Locatiemanager bij BLOS

Als locatiemanager kinderopvang bij BLOS ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van je locatie(s). Je bewaakt de kwaliteit en prestatie van de locatie en geeft pedagogisch medewerkers de aandacht die zij nodig hebben. Je helpt ze om zich te ontwikkelen en toont leiderschap door besluiten te nemen. Als locatiemanager ligt je focus ook op de kindontwikkeling en veiligheid op de locatie(s). Ook ben je het aanspreekpunt en het gezicht van de locatie, zowel voor ouders als stakeholders.

Bekijk onze locatiemanager vacatures

Locatiemanager en pedagogisch medewerker met kind die iets aanwijst bij BLOS
Locatiemanager en pedagogisch medewerker met kind die iets aanwijst bij BLOS

Wat doet een locatiemanager in de kinderopvang?

Onze kernwaarden zijn als jouw tweede natuur: 'Teamspirit', 'Passie' en 'We blijven leren'. Je draagt deze actief uit en draagt zo bij aan onze gezamenlijke missie: kinderen met aandacht, zorg en spelenderwijs helpen om zich te ontplooien en uit te laten groeien tot betrokken mensen. 

Lees meer over onze missie & visie

Onze mensen

Als locatiemanager op een kinderdagverblijf, peuteropvang of BSO van BLOS maak jij het verschil door te handelen met een nuchtere blik en een warm hart. Jij bent het luisterende oor voor de pedagogisch medewerkers en begeleidt ze in hun dagelijkse werk. Je geeft ze de ruimte om zelf initiatieven te nemen en zich te ontwikkelen. Je geeft het goede voorbeeld en bent zichtbaar aanwezig op de locatie(s). 

Meer over BLOS

Veiligheid & kwaliteit​

Je draagt als locatiemanager op een kinderdagverblijf of BSO van BLOS bij aan een betere toekomst door de volgende generatie te helpen om zich te ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor de gewenste pedagogische kwaliteit op de locaties door het gesprek aan te gaan, de lat hoog te leggen en de dagelijkse uitvoering te controleren. 

Meer over veiligheid & kwaliteit

Altijd in ontwikkeling​

Bij BLOS kinderopvang zijn we altijd nieuwsgierig hoe het anders en beter kan. Je doet je best om de prestaties op een nog hoger niveau te krijgen door op dagelijkse basis met operationele doelen te werken. Knelpunten en calamiteiten signaleer je tijdig en pak je aan, eventueel met behulp van een deskundige. Je bent verantwoordelijk voor de faciliteiten op je locatie(s) en de uitstraling ervan.

Meer over ons pedagogisch beleid

Locatiemanagersdag

Twee keer per jaar organiseert onze moederorganisatie Babilou Family Nederland een locatiemanagersdag, waarbij locatiemanagers van al onze labels samenkomen om nieuwe dingen te leren. We vinden het belangrijk om in verbinding te bllijven met onze collega's, zodat we met elkaar iedere dag bouwen aan een betere toekomst voor de kinderen. Bekijk de recap van de vorige editie van de locatiemanagersdag.


De locatiemanager wordt gestuurd op de volgende prestaties en resultaten​:

 • Personeelsbehoud​
 • Medewerkerstevredenheid​
 • Percentage ziekteverzuim 
 • Stabiele en succesvolle teams​
 • Juiste kwantitatieve en kwalitatieve personele bezetting​
 • Dagelijkse uitvoering pedagogisch beleid​
 • Adequate uitvoering van het veiligheids- en gezondheidsbeleid​
 • GGD-inspectierapporten​
 • Klant/oudertevredenheid (NPS-score)​
 • Adequate afhandeling van klachten​
 • Aanwezigheidsgraad (per uur)​
 • Beroepskracht-kind ratio​
 • Optimale kind bezetting en groepsstructuur​
 • Financiële performance locatie ​
 • Percentage omzet

Als locatiemanager kinderopvang rapporteer je aan de regiomanager.

Hoe ziet mijn dag als locatiemanager eruit?

Arbeidsvoorwaarden locatiemanager kinderopvang bij BLOS

 • Salaris: Een salaris waarbij je wordt gewaardeerd voor jouw ervaring binnen de kinderopvang, inschaling valt binnen schaal 9 tussen € 3.332 en € 4.435 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van de complexiteit van de functie. De complexiteit wordt mede bepaald door het aantal kindplaatsen en locaties.
 • Contract: Een jaarcontract (uren in overeenstemming) met de intentie om jou na een jaar een vast contract aan te bieden bij BLOS kinderopvang.
 • Kinderopvangkorting: 12,5 procent korting en voorrang op de kinderopvang van je eigen kinderen bij BLOS.
 • Werkomgeving: Werk in een fijne omgeving met de mogelijkheid om jouw talenten en energie te delen met de kinderen.
 • Werkomgeving: Werk in een fijne omgeving met de mogelijkheid om jouw talenten en energie te delen met de kinderen.
 • Ontwikkeling: Een team waarin ontwikkeling en uitdaging centraal staan. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen binnen BLOS, bijvoorbeeld via ons eigen leerplatform BLOX vol trainingen, e-learnings en inspiratie.
 • Reiskosten: Volledige reiskostenvergoeding wanneer je gebruik maakt van het openbaar vervoer en een financiële tegemoetkoming van € 0,23 cent per kilometer wanneer je met eigen vervoer reist.
 • Vrijheid: Ruimte voor jou om aan de slag te gaan met jouw talent. We zijn benieuwd wat jij meebrengt en denken graag met jou mee! Zo staan we open voor nieuwe ideeën, of je nu een week, een maand of een jaar in dienst bent.
 • Fietsplan: Een fietsplan, zodat je met belastingvoordeel een fiets kunt kopen.
 • Pensioen en zorgverzekering: Een bijdrage aan jouw pensioen en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve, voordelige zorgverzekering.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden

kind aan het kleuren op het kinderdagverblijf

BLOS als werkgever

Ga je mee op ontdekkingsreis met ons? We hebben verschillende vacatures locatiemanager kinderdagverblijf. Iedere dag wachten er nieuwe avonturen en kansen voor ontwikkeling op jou! Met passie werken we dagelijks aan verdere innovatie van ons pedagogisch beleid en besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze collega’s. Zodat jij voor kinderen én ouders op je best bent. Reageer op een van onze vacatures voor (assistent) locatiemanager kinderdagverblijf, locatiemanager peuteropvang of locatiemanager BSO en word deel van ons team. Zo bouw je mee aan een betere toekomst. Voor jezelf en voor de wereld om je heen!

Bekijk onze locatiemanager vacaturesLees meer over BLOS als werkgever

Veelgestelde vragen

Is er een specifieke studie nodig om locatiemanager bij BLOS kindervang te worden?
Nee, een specifiek diploma is niet vereist. We selecteren op enthousiasme en vaardigheden.

Hoeveel verdient een locatiemanager in de kinderopvang?
Het salaris varieert tussen €3.332 en €4.435 per maand, gebaseerd op ervaring. Dit valt binnen salarisschaal 9, afhankelijk van de complexiteit van de functie.

Hoe kan ik locatiemanager worden bij BLOS kinderopvang?
Bij BLOS moedigen we iedereen aan om zich te blijven ontwikkelen. Er zijn veel mogelijkheden om door te groeien naar locatiemanager. Houd onze vacatures in de gaten!

Wat zijn de taken van een locatiemanager in de kinderopvang?
Als locatiemanager zorg je ervoor dat alles soepel verloopt. Je ondersteunt je team, neemt belangrijke beslissingen en stimuleert de ontwikkeling van zowel kinderen als medewerkers. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor ouders en andere betrokkenen. Kortom, jij zorgt ervoor dat alles op de locatie(s) goed gaat.