Op ontdekkingsreis met de kinderen

Pedagogisch medewerker bij BLOS

Als pedagogisch medewerker kinderopvang bij BLOS draag je actief bij aan de toekomst van een nieuwe generatie. Samen met een team van betrokken collega's, onder leiding van een locatiemanager, ontdek jij samen met de kinderen stap voor stap de wereld. Met aandacht, zorg en spelenderwijs leren. 

Bij BLOS kinderopvang creëer je als pedagogisch medewerker in de kinderopvang een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen van 0 tot 12 jaar. We prikkelen en begeleiden de kinderen op sociaal, emotioneel, cognitief en fysiek gebied. Op het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de buitenschoolse opvang.

Bekijk onze vacatures pedagogisch medewerker

pedagogisch medewerker speelt met kinderen
pedagogisch medewerker speelt met kinderen

Werken als pedagogisch medewerker in de kinderopvang

Als pedagogisch medewerker ben jij de spil in een wereld vol ontwikkeling en avontuur voor kinderen. Jouw rol is veelzijdig en belangrijk: met jouw inzet en toewijding zorg je voor een rijke leeromgeving waar elk kind zich optimaal kan ontwikkelen. Ons pedagogisch beleid geeft je houvast. Jij zorgt ervoor dat kinderen van alle achtergronden zich thuis voelen en alles hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Jouw dag? Die zit vol afwisseling: van knutselen en voorlezen tot het aanmoedigen van samen spelen en het vieren van kleine overwinningen. 

Je geeft kinderen ruimte om te ontdekken en helpt ze spelenderwijs de wereld te leren kennen. Hierbij werk je nauw samen met collega’s en praat je regelmatig met ouders over de stappen die hun kind zet. Terwijl jij kinderen helpt om te ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen, ga jij zelf ook vooruit. Bij BLOS kinderopvang stimuleren we jouw ontwikkeling en bieden we volop doorgroeimogelijkheden.

Hoe ziet een dag als pedagogisch medewerker in de kinderopvang eruit?

Arbeidsvoorwaarden pedagogisch medewerker in de kinderopvang

  • Salaris: Een salaris waarbij je wordt gewaardeerd voor jouw ervaring binnen de kinderopvang. Inschaling valt binnen schaal 6: tussen € 2.489 en € 3.421 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. 
  • Contract: Een jaarcontract (uren in overeenstemming) met de intentie om jou na een jaar een vast contract aan te bieden bij BLOS kinderopvang.
  • Kinderopvangkorting: 12,5 procent korting en voorrang op de kinderopvang van je eigen kinderen bij BLOS.
  • Werkomgeving: Werk in een fijne omgeving met de mogelijkheid om jouw talenten en energie te delen met de kinderen.
  • Team: Collega's waarbij ontwikkeling en uitdaging centraal staan.
  • Ontwikkeling: De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen binnen BLOS, bijvoorbeeld via ons eigen leerplatform BLOX vol trainingen, e-learnings en inspiratie.
  • Reiskosten: Volledige reiskostenvergoeding wanneer je gebruik maakt van het openbaar vervoer en een financiële tegemoetkoming van € 0,23 cent per kilometer wanneer je met eigen vervoer reist.
  • Vrijheid: Ruimte voor jou om aan de slag te gaan met jouw talent. We zijn benieuwd wat jij meebrengt en denken graag met jou mee! Zo staan we open voor nieuwe ideeën, of je nu een week, een maand of een jaar in dienst bent.
  • Fietsplan: Een fietsplan, zodat je met belastingvoordeel een fiets kunt kopen.
  • Pensioen en zorgverzekering: Een bijdrage aan jouw pensioen en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve, voordelige zorgverzekering.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden

werken als pedagogisch medewerker BLOS

BLOS als werkgever

Ga je met ons mee op ontdekkingsreis op het kinderdagverblijf, de peuteropvang of de BSO? Er wacht een wereld vol avontuur en ontwikkeling! Bij BLOS kinderopvang staan we open voor vernieuwing en werken we dagelijks aan verdere innovatie van onze pedagogische kwaliteit. Daar hoort ook de ontwikkeling van onze collega’s bij. Zodat jij voor kinderen én hun ouders op je best bent. Kom bij ons team in de kinderopvang. Je hebt bij ons volop doorgroeimogelijkheden als pedagogisch medewerker en bouwt mee aan een betere toekomst. Voor jezelf en voor de wereld om je heen.

Bekijk vacatures pedagogisch medewerker

Lees meer over BLOS als werkgever

Veelgestelde vragen

Wat doe je als pedagogisch medewerker bij BLOS?
Als pedagogisch medewerker bij BLOS ben jij de held van de kinderen! Elke dag zorg je voor avontuur met te gekke activiteiten en spannende spelletjes. Je staat klaar om ze nieuwe dingen te laten ontdekken en de wereld te verkennen. En natuurlijk, samenwerken en kletsen met ouders en collega's hoort er ook bij!

Hoeveel verdien je als pedagogisch medewerker bij BLOS kinderopvang? 
Een salaris waarbij je wordt gewaardeerd voor jouw ervaring binnen de kinderopvang. Inschaling valt binnen schaal 6: tussen € 2.489 en € 3.421 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. 

Welk niveau heb je nodig om pedagogisch medewerker kinderopvang te worden? 
Je hebt voor werk in de kinderopvang minimaal een kwalificerend diploma nodig.  Je kunt met de diploma checker controleren of jouw diploma hieraan voldoet.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden voor een pedagogisch medewerker?
Als collega bij BLOS vinden we het belangrijk dat jij met passie en plezier je werk kan doen. Groei en ontwikkeling hoort daar ook bij. We bieden je graag doorgroeimogelijkheden als pedagogisch medewerker. Op onze locaties werken we met (assistent) locatiemanagers. Dit kan een mooie vervolgstap voor jou zijn. Op onze servicekantoren werken we met collega’s die elk op hun eigen manier en vanuit eigen expertise bijdragen aan een betere toekomst voor de nieuwe generatie. Ook hier liggen kansen voor jou! Bijvoorbeeld in het Recruitment- of Customer Care team. Of binnen de afdeling Kwaliteit, Beleid en Pedagogiek. Met je manager blijf je in gesprek over je ambities binnen de kinderopvang.