Terug naar overzicht

BLOS Breukelen | Locatie Gerard Splinter van Ruwiellaan (BSO)

Welkom bij BSO Gerard Splinter van Ruwiellaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Gerard Splinter van Ruwiellaan in Breukelen! Onze buitenschoolse opvang is centraal in Breukelen gevestigd in basisschool De Willibrordus. De locatie is goed bereikbaar per fiets en met de auto. Je kunt je auto voor de deur parkeren.

De groepsruimte is huiselijk ingericht en beschikt over verschillende hoeken, zoals een bouwhoek met blokken en auto’s, een chillhoek en een poppenhoek. Maar dat is nog niet alles! Er is ook een toneellokaal met verkleedkleren waar de kinderen kunnen zingen, dansen en toneelstukjes opvoeren. En we mogen gebruikmaken van de gymzaal. We bieden je kind dagelijks diverse leeftijdsgebonden activiteiten aan en stimuleren het steeds weer iets nieuws te ontdekken. Natuurlijk krijg je kind ook de ruimte om zich even terug te trekken of rustig huiswerk te maken. Tijdens schoolvakanties en op studiedagen is je kind van harte welkom om deel te nemen aan ons uitdagende activiteitenprogramma.

Wanneer het weer het toelaat, gaan we lekker naar buiten. Het ruime schoolplein is voorzien van duikelrekken en een zandbak. Er is genoeg ruimte om lekker te spelen en nieuwe ervaringen op te doen! Verder maken we graag uitstapjes in de omgeving. Zo gaan we regelmatig naar een van de speeltuinen in de buurt of wandelen we naar het kanaal om naar de boten te kijken.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Mirjam Storm
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Gerard Splinter van Ruwiellaan 1
3621 XD Breukelen
088 - 202 83 01

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties is er opvang mogelijk bij BSO Heycoplaan

LRK-nummer: 220635857 - naar inspectierapport

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 22 kindplaatsen. We hebben één groep voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding