Terug naar overzicht

BLOS Sassenheim | Locatie St. Antoniuslaan (BSO)

Welkom bij BSO St. Antoniuslaan 13!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS buitenschoolse opvang St. Antoniuslaan 13! Voorheen waren wij Trias Kinderopvang. Met ingang van maart 2021 zijn we samen met BLOS verder gegaan. Onze locatie is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. In dezelfde straat vind je ook het kinderdagverblijf en peuteropvang van BLOS. Onze buitenschoolse opvang vind je in Kindcentrum Het Sterrenwerk vlakbij Park Rusthoff en het centrum van Sassenheim.

Ons pand, in de vorm van een toren, telt meerdere verdiepingen waar kinderen kunnen spelen, lezen of knutselen. We hebben een keuken, een toneel/gymzaal en twee grote pleinen. Kinderen vinden bij ons een warme en veilige plek, waar zij zichzelf kunnen zijn en waar ze hun vrienden en vriendinnen van andere scholen ontmoeten. Na een inspannende dag op school is het belangrijk dat je kind van zijn of haar vrije tijd geniet. Daarom bieden we kinderen diverse activiteiten en workshops aan die zijn afgestemd op hun leeftijd en wensen.

Onze buitenschoolse opvang besteedt veel aandacht aan natuurbeleving, buitenspelen, sport en spel. Elke dag spelen we buiten op het grote plein met genoeg ruimte voor een partijtje voetbal of om tikkertje te spelen. Op het plein, grenzend aan onze locatie, spelen de kinderen ook graag in de grote zandbak. We zetten speurtochten uit, zoeken mooie materialen in het park om mee te knutselen, gaan op slootjesexcursie of doen aan geo-cachen. Voor kinderen met 'groene vingers' zijn er moestuinbakken met o.a. aardbeien, tomaten, komkommer en paprika. Twee keer per jaar organiseren we een maand lang een natuurproject, deze staan in het teken van dieren, planten of afval & recycling. En tijdens de schoolvakanties is er natuurlijk een gezellig en gevarieerd vakantieprogramma, bomvol leuke thema’s, activiteiten, workshops en uitstapjes!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Linda Weijers
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Sint Antoniuslaan 13
2171 EL Sassenheim
Vast: 0252 230545 Mobiel: 06 543 032 33

Openingstijden: ma t/m vrij na schooltijd tot 18.30 uur (vakanties 8.00 - 18.30 uur)

LRK-nummer: 117116646 - naar register

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 50 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat hij op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de St. Antoniuslaan is voor kinderen van de volgende scholen: 

Op maandag, dinsdag en donderdag

Op woensdag en vrijdag alle basisscholen

 

Tussenschoolse opvang

Wij verzorgen de tussenschoolse opvang bij basisschool Het Sterrenwerk (onderbouw). Kinderen nemen zelf hun lunch mee en eten deze, samen met de leerkracht, in de klas op. Tijdens het buitenspelen, houden onze vaste teams van pedagogisch medewerkers en vrijwilligers toezicht op de kinderen en zorgen voor een goede overdracht aan school.

Wil je gebruikmaken van tussenschoolse opvang voor jouw kind? Schrijf je kind dan in via het inschrijfformulier.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Justin Vink, coördinator TSO via tso-sassenheim@blos.nl of 06 209 997 25.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding