Terug naar overzicht

BLOS Den Haag | Locatie Guido de Moorstraat SV Wateringseveld (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Guido de Moorstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS Sport BSO Guido de Moorstraat in Den Haag! 

Onze Sport BSO is gevestigd op de bovenverdieping van de sportkantine van FC Skillz in Den Haag. We hebben een fijne samenwerking en supporten de kinderen die bij FC Skillz voetballen. We zijn goed bereikbaar met de fiets en auto en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Op onze Sport BSO vangen we na schooltijd kinderen op die gek zijn op samen sporten en spelen. We hebben een mooie ruime eigen BSO-ruimte en buiten maken we gebruik van het kunstgrasveld van de voetbalvereniging. Ook gaan we graag met elkaar naar de speeltuin. Zo hebben we het hele jaar veel plezier tijdens het sporten en spelen.

Op onze Sport BSO staan sporten en plezier centraal. Door te sporten en actief buiten te spelen stimuleren we de lichamelijke en sociale ontwikkeling van je kind. Naast sportactiviteiten bieden we ook creatieve activiteiten aan, zo is er voor ieder kind iets te beleven. Je kind krijgt natuurlijk ook alle ruimte om rustig zijn of haar huiswerk te maken. We helpen daarbij graag! 

We laten jou met veel plezier de locatie zien en nemen je kind graag mee op avontuur. 

Tot snel!

Chris van Dam
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Guido de Moorstraat 35
2548 ZS Den Haag
06 348 286 99

Openingstijden: na schooltijd tot 18.30 uur 

Tijdens vakanties: vanaf 8.00 uur

LRK-nummer: 295752944 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang heeft 40 kindplaatsen verspreid over 3 groepen. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Onze Sport BSO kenmerkt zich door het sportieve activiteitenaanbod. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind. Tijdens schoolvakanties of op studiedagen voegen wij de groepen soms samen met onze BSO locatie aan de Laan van Wateringse Veld.

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de Guido de Moorstraat is voor kinderen van de volgende scholen: 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding