Terug naar overzicht

BLOS Vleuten | Locatie Lentetuinlaan (BSO)

Welkom bij BSO Lentetuinlaan!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Lentetuinlaan in Vleuten!

Onze BSO bevindt zich in een twee-onder-een-kapwoning. In de woning beschikken we over groepsruimtes die voor verschillende activiteiten gebruikt worden. Kokkerellen doen we in de keuken en spelletjes of lekker relaxen doen we in de woonkamer. Kleinere knutselwerkjes maken we in de knutselschuur of we maken bouwwerken in de klusschuur. Daarnaast is er een 8+ kamer waar alle oudere kinderen zich terug kunnen trekken om huiswerk te maken of een spelletje te doen. Op drie middagen maken wij gebruik van de gymzaal van de Twaalfruiterschool. Hier bieden we sport- en spelactiviteiten aan. En als het weer het toelaat halen we een frisse neus in de omgeving. Geen dag is hetzelfde bij ons en je kind beleeft iedere dag nieuwe avonturen!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Kimberley van Deudekom
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Lentetuinlaan 14
3452 RC Vleuten
030 265 74 85

Openingstijden:
Maandag, dinsdag en donderdag 14.00 - 18.30 uur
Woensdag en vrijdag 12.00 - 18.30 uur

LRK-nummer: 219913754 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 47 kindplaatsen. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat hij op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de Lentetuinlaan is voor kinderen van de volgende scholen:

Warme maaltijden

Op onze locatie bieden we de kinderen een warme maaltijd aan. Deze zit inbegrepen in het uurtarief.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding