Kom ontdekken, kom groeien!

BLOS kinderopvang - elke dag een avontuur

baby met pedagogisch medewerker bij blos kinderopvang 2

Het beste voor je kind

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jouw kind vol vertrouwen kan groeien. Samen met jou werken we graag aan de opvoeding en begeleiding van jouw zoon of dochter in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

 

Meer over BLOS kinderopvang

Nieuws en inspiratie

blos-pluist-het-uit-de-dromen-van-je-kind.png

BLOS pluist het uit: de dromen van je kind

Dromen is een belangrijk onderdeel van de slaap. Tijdens een droom verwerkt je kind namelijk de indrukken van de dag. In welke slaapfase droomt je kind, vanaf welke leeftijd droomt het en wat kun je doen bij nachtmerries? Dat en meer lees je in deze ‘BLOS pluist het uit’.

Lees verder
daisy-locatiemanager-bij-blos-kinderopvang.png

De spontane knuffels en glimlachende kinderen zijn het allerleukst

Wanneer je werkt in de kinderopvang, heb je het mooiste vak ter wereld: bijdragen aan de ontdekkingstocht en ontwikkeling van een nieuwe generatie. Daisy, locatiemanager bij BLOS kinderopvang in Wijk bij Duurstede, vertelt over haar vak én waarom werken bij BLOS kinderopvang zo leuk is.

Lees verder
blos-pluist-het-uit-zelfredzaamheid-2.jpg

BLOS pluist het uit: zelfredzaamheid

Zelfredzaamheid is belangrijk in de ontwikkeling van je kind. Want door dingen zelf te doen, oefent je zoon of dochter belangrijke vaardigheden waarmee het zich weer verder kan ontwikkelen. De ontwikkeling van zelfredzaamheid is een proces waarbij je kind steeds meer dingen zelfstandig leert doen. In deze ‘BLOS pluist het’ uit lees je meer over zelfredzaamheid, het belang ervan en hoe je het kunt stimuleren.

Lees verder

Ouders over BLOS

Marjolein, moeder van Fleur

‘BLOS kinderopvang is dé plek waar je kindje persoonlijke aandacht krijgt, waar de juffen kundig zijn en oog hebben voor je kleintje. Via thema’s leren kinderen spelenderwijs de wereld kennen en worden ze voorbereid op de basisschool.‘

Fleur zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Kirstin, moeder van Lynn en Jay

''Wij zijn heel erg tevreden met BLOS kinderopvang. De locatie ziet er schoon en top uit! Met elke maand een ander Uk & Puk-thema merken we dat onze kindjes daar ook veel nieuwe dingen leren! Over de leidsters kunnen we alleen maar vol lof spreken, onze kindjes zijn dol op ze. We weten dat ze daar in hele goede handen zijn en dat ze gezonde dingen eten, wat we ook heel belangrijk vinden.''

Lynn en Jay zitten op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Shirin, moeder van Nila

''BLOS kinderopvang, de kinderopvang waar mijn dochter van 1,5 naartoe gaat, is de perfecte plek voor mijn kind. Ik vind het als moeder belangrijk dat mijn kind goede zorg krijgt van ervaren/professionele leidsters en dat is zeker het geval. BLOS is meedenkend en staat open voor feedback van ouders/verzorgers om hun service zo goed mogelijk te houden. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen aanraden om hun kind hier naar toe te brengen.''

Nila zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding