Kom ontdekken, kom groeien!

BLOS kinderopvang - elke dag een avontuur

baby met pedagogisch medewerker bij blos kinderopvang 2

Het beste voor je kind

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jouw kind vol vertrouwen kan groeien. Samen met jou werken we graag aan de opvoeding en begeleiding van jouw zoon of dochter in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

 

Meer over BLOS kinderopvang

Nieuws en inspiratie

blos-bso-rotterdam.jpg

BLOS kinderopvang breidt uit naar Rotterdam

BLOS kinderopvang vind je nu ook in Rotterdam. Op 1 september 2021 hebben wij voormalig kinderopvang Smiley Kids en Kind van Zuid officieel mogen verwelkomen in de BLOS familie. Dezelfde warme en vertrouwde omgeving, maar dan onder een nieuwe naam. Op onze kinderopvang locaties in Rotterdam staat het welzijn van je kind centraal. We zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waar je kind op zijn of haar eigen tempo kan groeien. Lees hieronder meer over onze kinderopvang in Rotterdam.

Lees verder
Artikel BLOS Kinderboekenweek

Thuis en bij BLOS: het belang van (voor)lezen

Vandaag gaat de Kinderboekenweek van start. Waarom (voor)lezen goed is voor de ontwikkeling van je kind vroegen we aan onze pedagogisch coach Shern. En ze leest ook voor uit het boek 'Saartje wil een taartje'.

Lees verder
impressie-kinderopvang-het-dok-oegstgeest-1.jpg

NIEUW medio januari 2022: kinderdagverblijf en BSO Rustenburgertuin in Oegstgeest

Vanaf januari 2022 vind je BLOS kinderopvang in Oegstgeest! Onze spiksplinternieuwe locatie vind je straks in de nieuwbouw naast basisschool Het Dok in Nieuw-Rhijngeest tussen Rijnsburg en Oegstgeest. Ondanks dat we nog niet open zijn, kun je je kind nu al wel aanmelden!

Lees verder

Ouders over BLOS

Marjolein, moeder van Fleur

‘BLOS kinderopvang is dé plek waar je kindje persoonlijke aandacht krijgt, waar de juffen kundig zijn en oog hebben voor je kleintje. Via thema’s leren kinderen spelenderwijs de wereld kennen en worden ze voorbereid op de basisschool.‘

Fleur zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Shirin, moeder van Nila

BLOS kinderopvang, de kinderopvang waar mijn dochter van 1,5 naartoe gaat, is de perfecte plek voor mijn kind. Ik vind het als moeder belangrijk dat mijn kind goede zorg krijgt van ervaren/professionele leidsters en dat is zeker het geval. BLOS is meedenkend en staat open voor feedback van ouders/verzorgers om hun service zo goed mogelijk te houden. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen aanraden om hun kind hier naar toe te brengen.

Nila zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Maartje, moeder van Emma, Anna en Nora
Op kindercampus Molenpark verzorgt BLOS de kinderopvang, BSO en speelschool. Emma (7) en Anna (5) gaan naar de BSO en worden uitgedaagd met leuke activiteiten die de school samen met de BSO organiseert. Nora is twee jaar en gaat met heel veel plezier naar de kinderopvang. Met haar grote rugzak op gaat ze naar kinderopvang BLOS en aan het einde van de dag heeft ze vaak mooie knutsels gemaakt, die ze vol trots laat zien. Nora heeft het reuze naar haar zin bij BLOS.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding