De ontwikkeling van jouw kind staat bij ons centraal.

Vind een BLOS kinderopvang bij jou in de buurt:

BLOS kinderopvang missie en visie

Missie en Visie

In de regio's Utrecht, Nieuwegein en Amersfoort biedt BLOS kinderopvang opvang en zorg voor jouw dierbaarste bezit. Maar dat niet alleen, bij BLOS dragen we bij aan de ontwikkeling van jouw kind. Kinderopvang betekent voor ons samenwerken met jou in de opvoeding en begeleiding van jouw kind in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

Meer over onze Missie

 

Nieuws en inspiratie

Koken met BLOS

Aan tafel!

Op al onze locaties koken en bakken we regelmatig met de kinderen. De kinderen vinden het geweldig, om nog maar te zwijgen over het opeten van al die lekkere creaties. Speciaal voor jou én je kind hebben we een aantal receptjes gebundeld in een gratis te downloaden kookboekje.

Lees verder
Motorische ontwikkeling BLOS

BLOS pluist het uit: motorische ontwikkeling

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen wijze. Veel ontwikkelingen gaan onopgemerkt aan je voorbij, maar toch is het leuk om er eens bij stil te staan. Dit keer in BLOS pluist het uit: de motorische ontwikkeling.

Lees verder
Basisdoel emotionele veiligheid BLOS

Het pedagogische basisdoel: emotionele veiligheid

BLOS gaat uit van vier pedagogische basisdoelen die zijn vastgelegd in de Wet Kinderopvang. Al onze pedagogisch medewerkers werken ermee. Wil je alles weten over het basisdoel emotionele veiligheid? Lees dan snel verder!

Lees verder

Ouders over BLOS

Diane, moeder van Kyra, Emma en Saar

"Ik ervaar als ouder de betrokkenheid van de leidsters. Je wordt gezien en gehoord. Opvang met een hart en daar was ik naar op zoek. Ik kan mijn kinderen met een gerust hart achterlaten, omdat ik weet dat er goed voor ze wordt gezorgd en ze aandacht en uitdaging krijgen."

Kyra, Emma en Saar zitten op kinderdagverblijf & BSO Groenling in Nieuwegein

Elin, moeder van Boaz

Een fris, vriendelijk, kleinschalig en persoonlijk dagverblijf, waar echt de tijd wordt genomen voor kind én ouder! Er worden leuke, originele activiteiten georganiseerd waarbij je je als ouder, mede dankzij de app, erg betrokken voelt. Wij laten onze zoon hier met een gerust hart achter! 

Boaz zit op kinderdagverblijf Groenling in Nieuwegein

Mardi, moeder van Noah

“De goede sfeer, de persoonlijke aandacht, het plezier, de ruimte voor de behoeftes van het kind en de gedreven, oprechte leidsters maken dat we onze zoon altijd met veel plezier brengen en ophalen!"

Noah zit op kinderdagverblijf Groenling in Nieuwgein

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding