Kom ontdekken, kom groeien!

BLOS kinderopvang - elke dag een avontuur

Ontwikkelingen coronavirus

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus en wat dit voor jou betekent. Bezoek onze speciale informatiepagina.

 

Corona informatiepagina       Aanmelden noodopvang 

"De goede sfeer, de persoonlijke aandacht, het plezier, de ruimte voor de behoeftes van mijn kind en de gedreven, oprechte leidsters maken dat we onze zoon altijd met veel plezier brengen en ophalen."

baby met pedagogisch medewerker bij blos kinderopvang 2

Het beste voor je kind

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jouw kind vol vertrouwen kan groeien. Samen met jou werken we graag aan de opvoeding en begeleiding van jouw zoon of dochter in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

 

BLOS. Ons verhaal

Je vindt BLOS kinderopvang in de regio's Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort & Haarlem.

Nieuws en inspiratie

Voorlezen coronavirus

Lees je kind voor uit voorleesboekjes over het coronavirus

Vind jij het ook zo lastig om je kind uit te leggen wat het coronavirus nou precies is en doet? Lees je kind voor uit eenvoudige boekjes. Zo leert het op een subtiele manier van alles over het virus. Download ze hier!

Lees verder
fruit-eten-rechthoek.jpg

Bied je kind structuur met de dagritmekaarten van BLOS

Doordat veel kinderen op dit moment thuis zijn, bestaat de kans dat zij structuur in hun dagelijks leven missen. En structuur is juist wat een kind nodig heeft. Bij BLOS bieden we jouw kind structuur aan de hand van dagritmekaarten voor thuis.

Lees verder
liggend.jpg

We zijn vanaf 17 maart op clusterlocaties geopend

We zijn er ook voor ouders met een cruciaal beroep die normaal geen gebruik maken van kinderopvang. Deze ouders kunnen zich ook voor noodopvang aanmelden. 

Lees verder

Ouders over BLOS

Marjolein, moeder van Fleur

‘BLOS kinderopvang is dé plek waar je kindje persoonlijke aandacht krijgt, waar de juffen kundig zijn en oog hebben voor je kleintje. Via thema’s leren kinderen spelenderwijs de wereld kennen en worden ze voorbereid op de basisschool.‘

Fleur zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Diane, moeder van Kyra, Emma en Saar

"Ik ervaar als ouder de betrokkenheid van de leidsters. Je wordt gezien en gehoord. Opvang met een hart en daar was ik naar op zoek. Ik kan mijn kinderen met een gerust hart achterlaten, omdat ik weet dat er goed voor ze wordt gezorgd en ze aandacht en uitdaging krijgen."

Kyra, Emma en Saar zitten op kinderdagverblijf & BSO Groenling in Nieuwegein

Mardi, moeder van Noah

“De goede sfeer, de persoonlijke aandacht, het plezier, de ruimte voor de behoeftes van het kind en de gedreven, oprechte leidsters maken dat we onze zoon altijd met veel plezier brengen en ophalen!"

Noah zit op kinderdagverblijf Groenling in Nieuwgein

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding