Kom ontdekken, kom groeien!

BLOS kinderopvang - elke dag een avontuur

baby met pedagogisch medewerker bij blos kinderopvang 2

Het beste voor je kind

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jouw kind vol vertrouwen kan groeien. Samen met jou werken we graag aan de opvoeding en begeleiding van jouw zoon of dochter in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

 

Meer over BLOS kinderopvang

Nieuws en inspiratie

hoera-de-bso-weer-open-tips-voor-een-goede-start-1.jpeg

Hoera, de BSO weer open: tips voor een goede start

Maandag gaan de deuren van onze BSO's weer open. Waar het ene kind staat te springen om weer naar de BSO te gaan, kan het ander dat een beetje spannend vinden. Enkele tips die kunnen helpen bij een goede start. 

Lees verder
BLOS kinderdagverblijf C. van Maasdijkstraat voorstelling 2turvenhoog HKU Theater

Avontuurlijk kunstenfestival 2turvenhoog bij BLOS kinderopvang

Dinsdag 30 maart presenteerden derdejaarsstudenten van HKU Theater hun eindopdracht '2turvenhoog' op ons kinderdagverblijf in Utrecht. De studenten verrasten de kinderen met allerlei leuke activiteiten.

Lees verder
BLOS-kinderdagverblijf-c.-van-maasdijkstraat-utrecht-zuilen

Kinderdagverblijf C. van Maasdijkstraat in Utrecht: samen de wereld ontdekken

Op kinderdagverblijf C. van Maasdijkstraat in de wijk Zuilen in Utrecht is elke dag een avontuur. In de veilige omgeving van het kinderdagverblijf groeit je kind op eigen tempo vol zelfvertrouwen op. Locatiemanager Katja vertelt je graag meer over deze locatie.

Lees verder

Ouders over BLOS

Shirin, moeder van Nila

BLOS kinderopvang, de kinderopvang waar mijn dochter van 1,5 naartoe gaat, is de perfecte plek voor mijn kind. Ik vind het als moeder belangrijk dat mijn kind goede zorg krijgt van ervaren/professionele leidsters en dat is zeker het geval. BLOS is meedenkend en staat open voor feedback van ouders/verzorgers om hun service zo goed mogelijk te houden. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen aanraden om hun kind hier naar toe te brengen.

Nila zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Maartje, moeder van Emma, Anna en Nora
Op kindercampus Molenpark verzorgt BLOS de kinderopvang, BSO en speelschool. Emma (7) en Anna (5) gaan naar de BSO en worden uitgedaagd met leuke activiteiten die de school samen met de BSO organiseert. Nora is twee jaar en gaat met heel veel plezier naar de kinderopvang. Met haar grote rugzak op gaat ze naar kinderopvang BLOS en aan het einde van de dag heeft ze vaak mooie knutsels gemaakt, die ze vol trots laat zien. Nora heeft het reuze naar haar zin bij BLOS.
Marjolein, moeder van Fleur

‘BLOS kinderopvang is dé plek waar je kindje persoonlijke aandacht krijgt, waar de juffen kundig zijn en oog hebben voor je kleintje. Via thema’s leren kinderen spelenderwijs de wereld kennen en worden ze voorbereid op de basisschool.‘

Fleur zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding