Kom ontdekken, kom groeien!

BLOS kinderopvang - elke dag een avontuur

baby met pedagogisch medewerker bij blos kinderopvang 2

Het beste voor je kind

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jouw kind vol vertrouwen kan groeien. Samen met jou werken we graag aan de opvoeding en begeleiding van jouw zoon of dochter in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

 

Meer over BLOS kinderopvang

Nieuws en inspiratie

puk-is-een-kunstenaar.png

Puk is een kunstenaar

Portretten, beelden, kleuren en mozaïek: alles in het Uk & Puk thema ‘Ik ben kunstenaar’ staat in het teken van kunst. Op de kinderdagverblijven van BLOS gaan we kunst en de eigen creativiteit van de kinderen ontdekken. Dat doen we met diverse activiteiten. In dit artikel lees je met welke activiteiten we de zintuiglijke en motorische ontwikkeling van je kind stimuleren.

Lees verder
de-rol-van-de-pedagogisch-coach-in-de-kinderopvang.png

De rol van de pedagogisch coach in de kinderopvang

Onze pedagogisch coaches spelen een belangrijke rol binnen BLOS kinderopvang. Ze zijn de schakel tussen ons pedagogisch beleid en de uitvoering ervan. Al onze pedagogisch medewerkers worden jaarlijks gecoacht. Of ze nu op het kinderdagverblijf, de peuteropvang of buitenschoolse opvang werken. Als ouder heb je geen direct contact met de pedagogisch coach, maar je kunt het effect er wel van merken. Hieronder lees je meer over de rol van de pedagogisch coach in de kinderopvang.

Lees verder
5s2a0848-1050x560.jpg

Samen bewegen tijdens de Nationale Beweeg Dag

Bij BLOS kinderopvang vinden we het belangrijk dat kinderen genoeg bewegen en gezond eten. Om extra aandacht te vragen voor deze twee belangrijke thema’s organiseerden we op dinsdag 30 mei samen met de Glitterfabriek de Nationale Beweeg Dag. 

Lees verder

Ouders over BLOS

Mardi, moeder van Noah

“De goede sfeer, de persoonlijke aandacht, het plezier, de ruimte voor de behoeftes van het kind en de gedreven, oprechte leidsters maken dat we onze zoon altijd met veel plezier brengen en ophalen!"

Noah zit op kinderdagverblijf Groenling in Nieuwgein

Elin, moeder van Boaz

''Een fris, vriendelijk, kleinschalig en persoonlijk dagverblijf, waar echt de tijd wordt genomen voor kind én ouder! Er worden leuke, originele activiteiten georganiseerd waarbij je je als ouder, mede dankzij de app, erg betrokken voelt. Wij laten onze zoon hier met een gerust hart achter!''

Boaz zit op kinderdagverblijf Groenling in Nieuwegein

Shirin, moeder van Nila

''BLOS kinderopvang, de kinderopvang waar mijn dochter van 1,5 naartoe gaat, is de perfecte plek voor mijn kind. Ik vind het als moeder belangrijk dat mijn kind goede zorg krijgt van ervaren/professionele leidsters en dat is zeker het geval. BLOS is meedenkend en staat open voor feedback van ouders/verzorgers om hun service zo goed mogelijk te houden. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen aanraden om hun kind hier naar toe te brengen.''

Nila zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding