Kom ontdekken, kom groeien!

BLOS kinderopvang - elke dag een avontuur

baby met pedagogisch medewerker bij blos kinderopvang 2

Het beste voor je kind

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jouw kind vol vertrouwen kan groeien. Samen met jou werken we graag aan de opvoeding en begeleiding van jouw zoon of dochter in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

 

Meer over BLOS kinderopvang

Nieuws en inspiratie

blos-amsterdam-amaliastraat.jpg

BLOS kinderopvang breidt uit naar Amsterdam

BLOS kinderopvang vind je nu ook in Amsterdam. Op 1 november hebben wij voormalig Curious Kids locaties officieel mogen verwelkomen in de BLOS familie. Dezelfde liefdevolle opvang, maar dan onder een nieuwe naam. Lees hieronder meer over onze kinderopvang in Amsterdam.

Lees verder
blos-kinderopvang-collega-carina.jpg

‘Ik heb het leukste beroep ter wereld’

Wanneer je werkt in de kinderopvang, dan heb je het mooiste vak ter wereld. Carina is pedagogisch medewerker bij ons kinderdagverblijf aan de C. van Maasdijkstraat in Utrecht en vertelt over haar vak én waarom werken bij BLOS kinderopvang zo leuk is.

Lees verder
de ontwikkeling van tijdsbesef bij kinderen

De ontwikkeling van tijdsbesef bij kinderen

Voor jou als ouder vliegt de tijd soms voorbij. Maar hoe ervaart je kind tijd eigenlijk? Wanneer krijgt je kind tijdsbesef? En rond welke leeftijd kan een kind gemiddeld klokkijken? De ontwikkeling van tijdsbesef bij kinderen groeit tussen de 2 en 9 jaar. Door structuur en regelmaat krijgt een jong kind stap voor stap meer tijdsbesef. Vanaf de kleuterklas groeit het verder. In dit artikel lees je er meer over en geven we je tips hoe je het tijdsbesef van je kind stimuleert.

Lees verder

Ouders over BLOS

Diane, moeder van Kyra, Emma en Saar

"Ik ervaar als ouder de betrokkenheid van de leidsters. Je wordt gezien en gehoord. Opvang met een hart en daar was ik naar op zoek. Ik kan mijn kinderen met een gerust hart achterlaten, omdat ik weet dat er goed voor ze wordt gezorgd en ze aandacht en uitdaging krijgen."

Kyra, Emma en Saar zitten op kinderdagverblijf & BSO Groenling in Nieuwegein

Shirin, moeder van Nila

BLOS kinderopvang, de kinderopvang waar mijn dochter van 1,5 naartoe gaat, is de perfecte plek voor mijn kind. Ik vind het als moeder belangrijk dat mijn kind goede zorg krijgt van ervaren/professionele leidsters en dat is zeker het geval. BLOS is meedenkend en staat open voor feedback van ouders/verzorgers om hun service zo goed mogelijk te houden. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen aanraden om hun kind hier naar toe te brengen.

Nila zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Marjolein, moeder van Fleur

‘BLOS kinderopvang is dé plek waar je kindje persoonlijke aandacht krijgt, waar de juffen kundig zijn en oog hebben voor je kleintje. Via thema’s leren kinderen spelenderwijs de wereld kennen en worden ze voorbereid op de basisschool.‘

Fleur zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding