Kom ontdekken, kom groeien!

BLOS kinderopvang - elke dag een avontuur

baby met pedagogisch medewerker bij blos kinderopvang 2

Het beste voor je kind

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jouw kind vol vertrouwen kan groeien. Samen met jou werken we graag aan de opvoeding en begeleiding van jouw zoon of dochter in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

 

Meer over BLOS kinderopvang

Nieuws en inspiratie

BLOS kinderdagverblif en BSO Touwlaan pand De Minstreel IJsselstein

Maandag 1 november: officiƫle opening kindcentrum De Minstreel in IJsselstein

Het is bijna zover! Op maandag 1 november opent het nieuwe kindcentrum De Minstreel haar deuren aan de Touwlaan 23 in IJsselstein. In het kindcentrum vind je straks ons kinderdagverblijf, onze BSO en basisschool De Minstreel. We werken intensief met elkaar samen en ondersteunen de kinderen in hun ontdekkingsreis en ontwikkeling van baby tot prachtig mooi mens.

Lees verder
sporten-bij-blos-sport-bso-de-meern-alendorperplaats.jpg

Sport BSO Alendorperplaats in Utrecht: plezier voor sportfanaten

In het hart van Leidsche Rijn, in het clubhuis van MHC Fletiomare, vind je BLOS Sport BSO Alendorperplaats. Dit is dé plek waar kinderen na schooltijd lekker kunnen sporten en spelen. Locatiemanager Kimberley Meyer vertelt vol enthousiasme over de mogelijkheden van deze sportieve buitenschoolse opvang in Utrecht.

Lees verder
Gordonmethode: het gedragsraam

Gordonmethode: het gedragsraam

Volgens Thomas Gordon wordt de relatie tussen een volwassene en een kind grotendeels bepaald door de manier waarop de volwassene naar het gedrag van het kind kijkt. Hij ontwikkelde daarom het gedragsraam. Hiermee kijk je naar het gedrag van jezelf en dat van je kind en ontdek je waar het eventuele ‘probleem’ ligt. Aan de hand daarvan beslis je hoe je het probleem oplost.

Lees verder

Ouders over BLOS

Maartje, moeder van Emma, Anna en Nora
Op kindercampus Molenpark verzorgt BLOS de kinderopvang, BSO en speelschool. Emma (7) en Anna (5) gaan naar de BSO en worden uitgedaagd met leuke activiteiten die de school samen met de BSO organiseert. Nora is twee jaar en gaat met heel veel plezier naar de kinderopvang. Met haar grote rugzak op gaat ze naar kinderopvang BLOS en aan het einde van de dag heeft ze vaak mooie knutsels gemaakt, die ze vol trots laat zien. Nora heeft het reuze naar haar zin bij BLOS.
Elin, moeder van Boaz

Een fris, vriendelijk, kleinschalig en persoonlijk dagverblijf, waar echt de tijd wordt genomen voor kind én ouder! Er worden leuke, originele activiteiten georganiseerd waarbij je je als ouder, mede dankzij de app, erg betrokken voelt. Wij laten onze zoon hier met een gerust hart achter! 

Boaz zit op kinderdagverblijf Groenling in Nieuwegein

Marieke, moeder van Floris en Casper

"De meesters en juffen zijn heel enthousiast en er wordt van alles georganiseerd, van kookworkshops en sporten tot uitjes naar de Kom en het natuurkwartier. Hierdoor gaan onze kinderen eigenlijk altijd met veel plezier naar de BSO. Ik vind het prettig dat je feedback krijgt over hoe je kind het doet, zowel de positieve punten, als soms ook de aandachtspunten. Daardoor heb je als ouder het gevoel en het vertrouwen dat er genoeg persoonlijke aandacht is en gekeken wordt naar de behoeftes van jouw kind."

Floris en Casper zitten op BSO Groenling in Nieuwegein

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding