Kom ontdekken, kom groeien!

BLOS kinderopvang - elke dag een avontuur

baby met pedagogisch medewerker bij blos kinderopvang 2

Het beste voor je kind

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jouw kind vol vertrouwen kan groeien. Samen met jou werken we graag aan de opvoeding en begeleiding van jouw zoon of dochter in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

 

Meer over BLOS kinderopvang

Nieuws en inspiratie

gansfortstraat-babygroep-2.jpg

BLOS kinderopvang in Wijk bij Duurstede: op eigen tempo leren, groeien en ontdekken

Bij BLOS kinderopvang is elke dag een avontuur. Op de babygroep van ons kinderdagverblijf aan de Gansfortstraat in Wijk bij Duurstede werkt een vast team van lieve en ervaren pedagogisch medewerkers. Zij staan garant voor persoonlijke aandacht, leren de baby’s goed kennen en zorgen voor veilige en liefdevolle opvang. Met volop ruimte voor je baby om op eigen tempo te groeien, leren en ontdekken. Locatiemanager Daisy vertelt je meer over de nieuwe babygroep én de nieuwe buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang bij hockeyvereniging Dorsteti.

Lees verder
Broertje of zusje op komst: tips om je kind hierop voor te bereiden

Broertje of zusje op komst: zo bereid je je kind voor

Hoera, een broertje of zusje op komst! Er breekt een bijzondere periode aan waarin een hoop verandert. De komst van een broertje of zusje kan voor een kind best een beetje spannend zijn. Ineens moet het de aandacht van papa en mama delen. Wanneer vertel je je kind dat hij of zij een broertje of zusje krijgt en hoe bereid je je kind hierop voor? Wij geven je een aantal tips.

Lees verder
Gordonmethode deel 1

Gordonmethode: effectief communiceren met kinderen

Bij BLOS werken we volgens de Gordonmethode: een specifieke communicatiemethode om effectief te communiceren met kinderen. Wij gebruiken de Gordonmethode in de omgang met de kinderen en bij het stellen van grenzen. De komende tijd nemen we je in drie artikelen nemen mee in verschillende onderdelen van de methode. In dit eerste artikel lees je wat de Gordonmethode is en zoomen we in op de aspecten actief luisteren, de ik-boodschap en overschakelen.

Lees verder

Ouders over BLOS

Diane, moeder van Kyra, Emma en Saar

"Ik ervaar als ouder de betrokkenheid van de leidsters. Je wordt gezien en gehoord. Opvang met een hart en daar was ik naar op zoek. Ik kan mijn kinderen met een gerust hart achterlaten, omdat ik weet dat er goed voor ze wordt gezorgd en ze aandacht en uitdaging krijgen."

Kyra, Emma en Saar zitten op kinderdagverblijf & BSO Groenling in Nieuwegein

Elin, moeder van Boaz

Een fris, vriendelijk, kleinschalig en persoonlijk dagverblijf, waar echt de tijd wordt genomen voor kind én ouder! Er worden leuke, originele activiteiten georganiseerd waarbij je je als ouder, mede dankzij de app, erg betrokken voelt. Wij laten onze zoon hier met een gerust hart achter! 

Boaz zit op kinderdagverblijf Groenling in Nieuwegein

Marieke, moeder van Floris en Casper

"De meesters en juffen zijn heel enthousiast en er wordt van alles georganiseerd, van kookworkshops en sporten tot uitjes naar de Kom en het natuurkwartier. Hierdoor gaan onze kinderen eigenlijk altijd met veel plezier naar de BSO. Ik vind het prettig dat je feedback krijgt over hoe je kind het doet, zowel de positieve punten, als soms ook de aandachtspunten. Daardoor heb je als ouder het gevoel en het vertrouwen dat er genoeg persoonlijke aandacht is en gekeken wordt naar de behoeftes van jouw kind."

Floris en Casper zitten op BSO Groenling in Nieuwegein

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding