Kom ontdekken, kom groeien!

BLOS kinderopvang - elke dag een avontuur

baby met pedagogisch medewerker bij blos kinderopvang 2

Het beste voor je kind

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jouw kind vol vertrouwen kan groeien. Samen met jou werken we graag aan de opvoeding en begeleiding van jouw zoon of dochter in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

 

Meer over BLOS kinderopvang

Nieuws en inspiratie

nationale-beweeg-dag-2023.png

BLOS kinderopvang organiseert Nationale Beweeg Dag

Bij BLOS bouwen we aan een betere toekomst door kinderen met aandacht en zorg te helpen ontwikkelen. Daarom vinden we het belangrijk dat kinderen gezond eten en genoeg bewegen. Om extra aandacht te vragen voor het belang van bewegen organiseren we op dinsdag 30 mei de Nationale Beweeg Dag. Tijdens deze dag gaan de kinderen van BLOS met olympisch skeletonster Kimberley Bos en Johnny Glitter een uur lang bewegen en plezier maken. Het evenement wordt gepresenteerd door Fenna Ramos.

Lees verder
blos-wordt-unicef-business-buddie.jpg

BLOS kinderopvang wordt UNICEF Business Buddie

Mooi nieuws! BLOS kinderopvang wordt UNICEF Business Buddie. Als kinderopvangorganisatie dragen wij bij aan de ontwikkeling van de kinderen. En omdat wij niet alleen willen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen in Nederland, maar aan die van kinderen over de hele wereld, verbinden wij ons aan UNICEF. 

Lees verder
pedagogisch-coach-tara.png

Werken met kinderen vind ik mooi, interessant en vernieuwend

Wanneer je werkt in de kinderopvang, heb je het mooiste vak ter wereld: bijdragen aan de ontdekkingstocht en ontwikkeling van een nieuwe generatie. Tara, pedagogisch coach bij BLOS kinderopvang, vertelt over haar vak én waarom werken bij BLOS kinderopvang zo leuk is.

Lees verder

Ouders over BLOS

Marieke, moeder van Floris en Casper

"De meesters en juffen zijn heel enthousiast en er wordt van alles georganiseerd, van kookworkshops en sporten tot uitjes naar de Kom en het natuurkwartier. Hierdoor gaan onze kinderen eigenlijk altijd met veel plezier naar de BSO. Ik vind het prettig dat je feedback krijgt over hoe je kind het doet, zowel de positieve punten, als soms ook de aandachtspunten. Daardoor heb je als ouder het gevoel en het vertrouwen dat er genoeg persoonlijke aandacht is en gekeken wordt naar de behoeftes van jouw kind."

Floris en Casper zitten op BSO Groenling in Nieuwegein

Mardi, moeder van Noah

“De goede sfeer, de persoonlijke aandacht, het plezier, de ruimte voor de behoeftes van het kind en de gedreven, oprechte leidsters maken dat we onze zoon altijd met veel plezier brengen en ophalen!"

Noah zit op kinderdagverblijf Groenling in Nieuwgein

Shirin, moeder van Nila

''BLOS kinderopvang, de kinderopvang waar mijn dochter van 1,5 naartoe gaat, is de perfecte plek voor mijn kind. Ik vind het als moeder belangrijk dat mijn kind goede zorg krijgt van ervaren/professionele leidsters en dat is zeker het geval. BLOS is meedenkend en staat open voor feedback van ouders/verzorgers om hun service zo goed mogelijk te houden. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen aanraden om hun kind hier naar toe te brengen.''

Nila zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding