Kom ontdekken, kom groeien!

BLOS kinderopvang - elke dag een avontuur

baby met pedagogisch medewerker bij blos kinderopvang 2

Het beste voor je kind

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jouw kind vol vertrouwen kan groeien. Samen met jou werken we graag aan de opvoeding en begeleiding van jouw zoon of dochter in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

 

Meer over BLOS kinderopvang

Nieuws en inspiratie

blos-bso-rotterdam.jpg

BLOS kinderopvang breidt uit naar Rotterdam

BLOS kinderopvang vind je nu ook in Rotterdam. Op 1 september 2021 hebben wij voormalig kinderopvang Smiley Kids en Kind van Zuid officieel mogen verwelkomen in de BLOS familie. Dezelfde warme en vertrouwde omgeving, maar dan onder een nieuwe naam. Op onze kinderopvang locaties in Rotterdam staat het welzijn van je kind centraal. We zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waar je kind op zijn of haar eigen tempo kan groeien. Lees hieronder meer over onze kinderopvang in Rotterdam.

Lees verder
Artikel BLOS Kinderboekenweek

Thuis en bij BLOS: het belang van (voor)lezen

Vandaag gaat de Kinderboekenweek van start. Waarom (voor)lezen goed is voor de ontwikkeling van je kind vroegen we aan onze pedagogisch coach Shern. En ze leest ook voor uit het boek 'Saartje wil een taartje'.

Lees verder
impressie-kinderopvang-het-dok-oegstgeest-1.jpg

NIEUW medio januari 2022: kinderdagverblijf en BSO Rustenburgertuin in Oegstgeest

Vanaf januari 2022 vind je BLOS kinderopvang in Oegstgeest! Onze spiksplinternieuwe locatie vind je straks in de nieuwbouw naast basisschool Het Dok in Nieuw-Rhijngeest tussen Rijnsburg en Oegstgeest. Ondanks dat we nog niet open zijn, kun je je kind nu al wel aanmelden!

Lees verder

Ouders over BLOS

Diane, moeder van Kyra, Emma en Saar

"Ik ervaar als ouder de betrokkenheid van de leidsters. Je wordt gezien en gehoord. Opvang met een hart en daar was ik naar op zoek. Ik kan mijn kinderen met een gerust hart achterlaten, omdat ik weet dat er goed voor ze wordt gezorgd en ze aandacht en uitdaging krijgen."

Kyra, Emma en Saar zitten op kinderdagverblijf & BSO Groenling in Nieuwegein

Elin, moeder van Boaz

Een fris, vriendelijk, kleinschalig en persoonlijk dagverblijf, waar echt de tijd wordt genomen voor kind én ouder! Er worden leuke, originele activiteiten georganiseerd waarbij je je als ouder, mede dankzij de app, erg betrokken voelt. Wij laten onze zoon hier met een gerust hart achter! 

Boaz zit op kinderdagverblijf Groenling in Nieuwegein

Kirstin, moeder van Lynn en Jay

Wij zijn heel erg tevreden met BLOS kinderopvang. De locatie ziet er schoon en top uit! Met elke maand een ander Uk & Puk-thema merken we dat onze kindjes daar ook veel nieuwe dingen leren! Over de leidsters kunnen we alleen maar vol lof spreken, onze kindjes zijn dol op ze. We weten dat ze daar in hele goede handen zijn en dat ze gezonde dingen eten, wat we ook heel belangrijk vinden.

Lynn en Jay zitten op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding