De ontwikkeling van jouw kind staat bij ons centraal.

Vind een BLOS kinderopvang bij jou in de buurt:

BLOS kinderopvang missie en visie

Missie en Visie

In de regio's Utrecht, Nieuwegein en Amersfoort biedt BLOS kinderopvang opvang en zorg voor jouw dierbaarste bezit. Maar dat niet alleen, bij BLOS dragen we bij aan de ontwikkeling van jouw kind. Kinderopvang betekent voor ons samenwerken met jou in de opvoeding en begeleiding van jouw kind in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

Meer over onze Missie

 

Nieuws en inspiratie

Ziekte bij kinderen beleid

Mijn kind is ziek, wat nu?

Het eerste echte winterweer is een feit. Misschien heb je je handschoenen alweer tevoorschijn getoverd evenals je winterjas. Zo’n weersschommeling kan zorgen voor een ziek kind. Hoe gaan we bij BLOS om met zieke kinderen?

 

Lees verder
Speelhoek woonkamer BLOS

Een speelhoek in de woonkamer: tips!

Kleine kinderen spelen het liefst dicht bij jou in de woonkamer. Tips nodig voor een speelhoek die past in je woonkamer? Je vindt ze hier!

Lees verder
VVE BLOS kinderopvang Utrecht

Vanaf 1 januari start voorschoolse educatie Utrecht

Op 1 oktober heeft de gemeente Utrecht bekendgemaakt de subsidie voor voorschoolse educatie aan BLOS kinderopvang te gunnen.

Lees verder

Ouders over BLOS

Marjolein, moeder van Fleur

‘BLOS kinderopvang is dé plek waar je kindje persoonlijke aandacht krijgt, waar de juffen kundig zijn en oog hebben voor je kleintje. Via thema’s leren kinderen spelenderwijs de wereld kennen en worden ze voorbereid op de basisschool.‘

Fleur zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Kirstin, moeder van Lynn en Jay

Wij zijn heel erg tevreden met BLOS kinderopvang. De locatie ziet er schoon en top uit! Met elke maand een ander Uk & Puk-thema merken we dat onze kindjes daar ook veel nieuwe dingen leren! Over de leidsters kunnen we alleen maar vol lof spreken, onze kindjes zijn dol op ze. We weten dat ze daar in hele goede handen zijn en dat ze gezonde dingen eten, wat we ook heel belangrijk vinden.

Lynn en Jay zitten op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Shirin, moeder van Nila

BLOS kinderopvang, de kinderopvang waar mijn dochter van 1,5 naartoe gaat, is de perfecte plek voor mijn kind. Ik vind het als moeder belangrijk dat mijn kind goede zorg krijgt van ervaren/professionele leidsters en dat is zeker het geval. BLOS is meedenkend en staat open voor feedback van ouders/verzorgers om hun service zo goed mogelijk te houden. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen aanraden om hun kind hier naar toe te brengen.

Nila zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding