Kom ontdekken, kom groeien!

BLOS kinderopvang - elke dag een avontuur

baby met pedagogisch medewerker bij blos kinderopvang 2

Het beste voor je kind

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jouw kind vol vertrouwen kan groeien. Samen met jou werken we graag aan de opvoeding en begeleiding van jouw zoon of dochter in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

 

Meer over BLOS kinderopvang

Nieuws en inspiratie

blos-pluist-het-uit-de-dromen-van-je-kind.png

BLOS pluist het uit: de dromen van je kind

Dromen is een belangrijk onderdeel van de slaap. Tijdens een droom verwerkt je kind namelijk de indrukken van de dag. In welke slaapfase droomt je kind, vanaf welke leeftijd droomt het en wat kun je doen bij nachtmerries? Dat en meer lees je in deze ‘BLOS pluist het uit’.

Lees verder
daisy-locatiemanager-bij-blos-kinderopvang.png

De spontane knuffels en glimlachende kinderen zijn het allerleukst

Wanneer je werkt in de kinderopvang, heb je het mooiste vak ter wereld: bijdragen aan de ontdekkingstocht en ontwikkeling van een nieuwe generatie. Daisy, locatiemanager bij BLOS kinderopvang in Wijk bij Duurstede, vertelt over haar vak én waarom werken bij BLOS kinderopvang zo leuk is.

Lees verder
blos-pluist-het-uit-zelfredzaamheid-2.jpg

BLOS pluist het uit: zelfredzaamheid

Zelfredzaamheid is belangrijk in de ontwikkeling van je kind. Want door dingen zelf te doen, oefent je zoon of dochter belangrijke vaardigheden waarmee het zich weer verder kan ontwikkelen. De ontwikkeling van zelfredzaamheid is een proces waarbij je kind steeds meer dingen zelfstandig leert doen. In deze ‘BLOS pluist het’ uit lees je meer over zelfredzaamheid, het belang ervan en hoe je het kunt stimuleren.

Lees verder

Ouders over BLOS

Marieke, moeder van Floris en Casper

"De meesters en juffen zijn heel enthousiast en er wordt van alles georganiseerd, van kookworkshops en sporten tot uitjes naar de Kom en het natuurkwartier. Hierdoor gaan onze kinderen eigenlijk altijd met veel plezier naar de BSO. Ik vind het prettig dat je feedback krijgt over hoe je kind het doet, zowel de positieve punten, als soms ook de aandachtspunten. Daardoor heb je als ouder het gevoel en het vertrouwen dat er genoeg persoonlijke aandacht is en gekeken wordt naar de behoeftes van jouw kind."

Floris en Casper zitten op BSO Groenling in Nieuwegein

Elin, moeder van Boaz

''Een fris, vriendelijk, kleinschalig en persoonlijk dagverblijf, waar echt de tijd wordt genomen voor kind én ouder! Er worden leuke, originele activiteiten georganiseerd waarbij je je als ouder, mede dankzij de app, erg betrokken voelt. Wij laten onze zoon hier met een gerust hart achter!''

Boaz zit op kinderdagverblijf Groenling in Nieuwegein

Diane, moeder van Kyra, Emma en Saar

"Ik ervaar als ouder de betrokkenheid van de leidsters. Je wordt gezien en gehoord. Opvang met een hart en daar was ik naar op zoek. Ik kan mijn kinderen met een gerust hart achterlaten, omdat ik weet dat er goed voor ze wordt gezorgd en ze aandacht en uitdaging krijgen."

Kyra, Emma en Saar zitten op kinderdagverblijf & BSO Groenling in Nieuwegein

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding