Kom ontdekken, kom groeien!

BLOS kinderopvang - elke dag een avontuur

baby met pedagogisch medewerker bij blos kinderopvang 2

Het beste voor je kind

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jouw kind vol vertrouwen kan groeien. Samen met jou werken we graag aan de opvoeding en begeleiding van jouw zoon of dochter in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

 

Meer over BLOS kinderopvang

Nieuws en inspiratie

puk-is-een-kunstenaar.png

Puk is een kunstenaar

Portretten, beelden, kleuren en mozaïek: alles in het Uk & Puk thema ‘Ik ben kunstenaar’ staat in het teken van kunst. Op de kinderdagverblijven van BLOS gaan we kunst en de eigen creativiteit van de kinderen ontdekken. Dat doen we met diverse activiteiten. In dit artikel lees je met welke activiteiten we de zintuiglijke en motorische ontwikkeling van je kind stimuleren.

Lees verder
de-rol-van-de-pedagogisch-coach-in-de-kinderopvang.png

De rol van de pedagogisch coach in de kinderopvang

Onze pedagogisch coaches spelen een belangrijke rol binnen BLOS kinderopvang. Ze zijn de schakel tussen ons pedagogisch beleid en de uitvoering ervan. Al onze pedagogisch medewerkers worden jaarlijks gecoacht. Of ze nu op het kinderdagverblijf, de peuteropvang of buitenschoolse opvang werken. Als ouder heb je geen direct contact met de pedagogisch coach, maar je kunt het effect er wel van merken. Hieronder lees je meer over de rol van de pedagogisch coach in de kinderopvang.

Lees verder
5s2a0848-1050x560.jpg

Samen bewegen tijdens de Nationale Beweeg Dag

Bij BLOS kinderopvang vinden we het belangrijk dat kinderen genoeg bewegen en gezond eten. Om extra aandacht te vragen voor deze twee belangrijke thema’s organiseerden we op dinsdag 30 mei samen met de Glitterfabriek de Nationale Beweeg Dag. 

Lees verder

Ouders over BLOS

Kirstin, moeder van Lynn en Jay

''Wij zijn heel erg tevreden met BLOS kinderopvang. De locatie ziet er schoon en top uit! Met elke maand een ander Uk & Puk-thema merken we dat onze kindjes daar ook veel nieuwe dingen leren! Over de leidsters kunnen we alleen maar vol lof spreken, onze kindjes zijn dol op ze. We weten dat ze daar in hele goede handen zijn en dat ze gezonde dingen eten, wat we ook heel belangrijk vinden.''

Lynn en Jay zitten op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Marjolein, moeder van Fleur

‘BLOS kinderopvang is dé plek waar je kindje persoonlijke aandacht krijgt, waar de juffen kundig zijn en oog hebben voor je kleintje. Via thema’s leren kinderen spelenderwijs de wereld kennen en worden ze voorbereid op de basisschool.‘

Fleur zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Shirin, moeder van Nila

''BLOS kinderopvang, de kinderopvang waar mijn dochter van 1,5 naartoe gaat, is de perfecte plek voor mijn kind. Ik vind het als moeder belangrijk dat mijn kind goede zorg krijgt van ervaren/professionele leidsters en dat is zeker het geval. BLOS is meedenkend en staat open voor feedback van ouders/verzorgers om hun service zo goed mogelijk te houden. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen aanraden om hun kind hier naar toe te brengen.''

Nila zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding