De ontwikkeling van jouw kind staat bij ons centraal.

Vind een BLOS kinderopvang bij jou in de buurt:

BLOS kinderopvang missie en visie

Visie

BLOS snapt dat je op zoek ben naar het beste voor je kind. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen 'opvang'. We prikkelen, stimuleren en dagen uit en zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin je kind vol vertrouwen kan groeien. We werken graag samen met jou aan de opvoeding en begeleiding van jouw kind in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

Je vindt onze kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang in de regio's Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort en Haarlem.

 

Meer over BLOS

Nieuws en inspiratie

Koken met BLOS

Aan tafel!

Op al onze locaties koken en bakken we regelmatig met de kinderen. De kinderen vinden het geweldig, om nog maar te zwijgen over het opeten van al die lekkere creaties. Speciaal voor jou én je kind hebben we een aantal receptjes gebundeld in een gratis te downloaden kookboekje.

Lees verder
Motorische ontwikkeling BLOS

BLOS pluist het uit: motorische ontwikkeling

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen wijze. Veel ontwikkelingen gaan onopgemerkt aan je voorbij, maar toch is het leuk om er eens bij stil te staan. Dit keer in BLOS pluist het uit: de motorische ontwikkeling.

Lees verder
Basisdoel emotionele veiligheid BLOS

Het pedagogische basisdoel: emotionele veiligheid

BLOS gaat uit van vier pedagogische basisdoelen die zijn vastgelegd in de Wet Kinderopvang. Al onze pedagogisch medewerkers werken ermee. Wil je alles weten over het basisdoel emotionele veiligheid? Lees dan snel verder!

Lees verder

Ouders over BLOS

Kirstin, moeder van Lynn en Jay

Wij zijn heel erg tevreden met BLOS kinderopvang. De locatie ziet er schoon en top uit! Met elke maand een ander Uk & Puk-thema merken we dat onze kindjes daar ook veel nieuwe dingen leren! Over de leidsters kunnen we alleen maar vol lof spreken, onze kindjes zijn dol op ze. We weten dat ze daar in hele goede handen zijn en dat ze gezonde dingen eten, wat we ook heel belangrijk vinden.

Lynn en Jay zitten op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Mardi, moeder van Noah

“De goede sfeer, de persoonlijke aandacht, het plezier, de ruimte voor de behoeftes van het kind en de gedreven, oprechte leidsters maken dat we onze zoon altijd met veel plezier brengen en ophalen!"

Noah zit op kinderdagverblijf Groenling in Nieuwgein

Shirin, moeder van Nila

BLOS kinderopvang, de kinderopvang waar mijn dochter van 1,5 naartoe gaat, is de perfecte plek voor mijn kind. Ik vind het als moeder belangrijk dat mijn kind goede zorg krijgt van ervaren/professionele leidsters en dat is zeker het geval. BLOS is meedenkend en staat open voor feedback van ouders/verzorgers om hun service zo goed mogelijk te houden. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen aanraden om hun kind hier naar toe te brengen.

Nila zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding