Kom ontdekken, kom groeien!

BLOS kinderopvang - elke dag een avontuur

"De goede sfeer, de persoonlijke aandacht, het plezier, de ruimte voor de behoeftes van mijn kind en de gedreven, oprechte leidsters maken dat we onze zoon altijd met veel plezier brengen en ophalen."

baby met pedagogisch medewerker bij blos kinderopvang 2

Het beste voor je kind

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit. We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jouw kind vol vertrouwen kan groeien. Samen met jou werken we graag aan de opvoeding en begeleiding van jouw zoon of dochter in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven.

 

BLOS. Ons verhaal

Je vindt BLOS kinderopvang in de regio's Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort & Haarlem.

Nieuws en inspiratie

Koken met BLOS

Aan tafel!

Op al onze locaties koken en bakken we regelmatig met de kinderen. De kinderen vinden het geweldig, om nog maar te zwijgen over het opeten van al die lekkere creaties. Speciaal voor jou én je kind hebben we een aantal receptjes gebundeld in een gratis te downloaden kookboekje.

Lees verder
Motorische ontwikkeling BLOS

BLOS pluist het uit: motorische ontwikkeling

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen wijze. Veel ontwikkelingen gaan onopgemerkt aan je voorbij, maar toch is het leuk om er eens bij stil te staan. Dit keer in BLOS pluist het uit: de motorische ontwikkeling.

Lees verder
Basisdoel emotionele veiligheid BLOS

Het pedagogische basisdoel: emotionele veiligheid

BLOS gaat uit van vier pedagogische basisdoelen die zijn vastgelegd in de Wet Kinderopvang. Al onze pedagogisch medewerkers werken ermee. Wil je alles weten over het basisdoel emotionele veiligheid? Lees dan snel verder!

Lees verder

Ouders over BLOS

Diane, moeder van Kyra, Emma en Saar

"Ik ervaar als ouder de betrokkenheid van de leidsters. Je wordt gezien en gehoord. Opvang met een hart en daar was ik naar op zoek. Ik kan mijn kinderen met een gerust hart achterlaten, omdat ik weet dat er goed voor ze wordt gezorgd en ze aandacht en uitdaging krijgen."

Kyra, Emma en Saar zitten op kinderdagverblijf & BSO Groenling in Nieuwegein

Shirin, moeder van Nila

BLOS kinderopvang, de kinderopvang waar mijn dochter van 1,5 naartoe gaat, is de perfecte plek voor mijn kind. Ik vind het als moeder belangrijk dat mijn kind goede zorg krijgt van ervaren/professionele leidsters en dat is zeker het geval. BLOS is meedenkend en staat open voor feedback van ouders/verzorgers om hun service zo goed mogelijk te houden. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen aanraden om hun kind hier naar toe te brengen.

Nila zit op kinderdagverblijf Lupinestraat in Nieuwegein

Mardi, moeder van Noah

“De goede sfeer, de persoonlijke aandacht, het plezier, de ruimte voor de behoeftes van het kind en de gedreven, oprechte leidsters maken dat we onze zoon altijd met veel plezier brengen en ophalen!"

Noah zit op kinderdagverblijf Groenling in Nieuwgein

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding