BLOS buitenschoolse opvang (BSO)

Ontdekken en beleven

Bij BLOS kinderopvang gaat je kind na school ontspannen en vooral veel toffe dingen doen, want bij BLOS is iedere dag een belevenis. Je kind is nieuwsgierig en gaat graag op ontdekking. Bij BLOS buitenschoolse opvang krijgt het daar alle ruimte voor. Kinderen kunnen bij ons in een vertrouwde en veilige omgeving samen spelen met vriendjes en deelnemen aan leuke, afwisselende en uitdagende activiteiten. Bij de BSO's van BLOS is er altijd iets leuks te doen en vliegen de middagen voorbij. 

Vooruitstrevend en innovatief 

Bij BLOS doen we meer dan alleen je kind opvangen na school. We stimuleren jouw kind om uitdagingen aan te gaan en zichzelf te ontwikkelen. Onze vooruitstrevende en innovatieve benadering vind je terug in al onze activiteiten. Gedurende het jaar worden er allerlei activiteiten georganiseerd waarbij kinderen gestimuleerd worden om hun eigen talenten te ontdekken. We onderscheiden vier categorieën:

  • Kunst & creatief
  • Muziek, dans en theater
  • Natuur & techniek
  • Sport & spel

Een middag op de BSO

Na schooltijd is er altijd eerst tijd voor een hapje en een drankje. Jouw kind kan even bijkomen van de schooldag en kan dan ook zijn verhaal kwijt. Daarna is het tijd om te spelen, samen of alleen. Er zijn natuurlijk kinderen die misschien liever nog even rustig aan hun huiswerk willen werken. Ook dat kan bij BLOS!

Sport BSO

BLOS kinderopvang heeft een aantal locaties waar we Sport BSO aanbieden. Jouw kind is met leeftijdsgenootjes lekker sportief bezig en komt in aanraking met verschillende soorten sport. En als het daar even geen zin heeft dan zijn er genoeg andere activiteiten te doen. Voor ieder kind wat wils!

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding