BLOS buitenschoolse opvang (BSO)

Op avontuur

Kinderen van 4 tot 13 jaar spelen op de buitenschoolse opvang van BLOS in een veilige en vertrouwde omgeving. Na school kan je kind bij ons lekker ontspannen maar vooral veel toffe dingen doen. Want bij BLOS is elke dag een avontuur.

Avonturen zijn belevenissen. Ze maken indruk en blijven je later bij. Jouw zoon of dochter maakt zelf de keuze hoe het zijn vrije tijd bij ons op de BSO invult. We geven de ruimte maar dagen ook uit om op ontdekking te gaan. Te experimenteren, nieuwe vaardigheden op te doen en talenten te ontdekken. Bij de BSO's van BLOS is er altijd wel iets leuks te doen. De middagen vliegen voorbij!

Talenten ontdekken 

We prikkelen, stimuleren, helpen en dagen uit om op ontdekking te gaan. Avontuur zit ‘m in ons activiteitenaanbod: we bieden activiteiten met een twist. We doen net die dingen die ze thuis niet doen. We ontrafelen geheimen over het dagelijks leven, maken mooie dingen met ze of beleven samen een uitdagend spel. Onze vooruitstrevende benadering vind je terug in al onze activiteiten gedurende het jaar, waarbij we kinderen stimuleren om hun eigen talenten te ontdekken. We bieden activiteiten aan gericht op:

  • Kunst & creatie
  • Muziek, dans en theater
  • Natuur & techniek
  • Sport & spel

Even bijkomen van school

Na schooltijd is er altijd eerst tijd voor een eet- en drinkmoment samen. Jouw kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie, samen of alleen. En wanneer je kind liever rustig aan zijn huiswerk wil werken, ook dat kan bij BLOS!

Sport BSO

BLOS kinderopvang heeft op een aantal locaties in Utrecht Sport BSO's. Ideaal voor sportieve, stoere en beweeglijke kinderen die graag in aanraking komen met verschillende soorten sport. En als het daar, per toeval, toch even geen zin in heeft dan zijn er genoeg andere activiteiten te doen. Voor ieder kind wat wils!

Extra services

Het aanbod en de mogelijkheden voor de extra services verschillen per opvanglocatie. Check hiervoor de locatiepagina of neem contact op met onze afdeling Oudersupport via 030 604 75 99 of info@blos.nl.

Kinderkapper
Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op een groot aantal van onze buitenschoolse opvanglocaties komt om de zes à zeven weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief wordt je kind geknipt tijdens de opvang. Ter aankondiging ontvang je hiervoor van ons een mail waarop jij jouw wensen kenbaar kunt maken. 

Extra opvang
Heb je een keer extra opvang nodig? Je kunt bij BLOS kinderopvang losse dagen afnemen. Aanvraag van extra dagen kun je via het Mijn BLOS ouderportaal indienen. Goedkeuring vindt plaats op basis van bezetting. 

Flexibele opvang
BLOS kinderopvang biedt ook flexibele opvang aan. Handig wanneer je onregelmatig werkt. Je kunt per week of per maand opvang aanvragen.

Ruildagen 
Wil je een vaste opvangdag ruilen? BLOS kinderopvang biedt deze service aan zonder extra kosten. Ruilen is alleen mogelijk als de bezetting dit toelaat. Een ruildag kun je eenvoudig aanvragen via het Mijn BLOS ouderportaal.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding