Nieuws en inspiratie

ziekte-kinderen-beleid-bloskinderopvang.jpeg

Mijn kind is ziek, wat nu?

Het eerste echte winterweer is een feit. Misschien heb je de handschoenen alweer tevoorschijn getoverd evenals de winterjas. Zo’n weersschommeling kan zorgen voor een ziek kind. Hoe gaan we bij BLOS om met zieke kinderen?

 

Lees verder
mentor-gesprek-bloskinderopvang.jpg

Mentorgesprekken bij BLOS

Bij BLOS kijken we goed naar jouw kind waarbij we de ontwikkeling op de voet volgen. Als we bijzonderheden signaleren gaan we in gesprek. Hoe we dat doen zetten we hieronder graag voor je op een rij.

Lees verder
Sinterklaaskalender BLOS

Aftellen maar met de BLOS Sinterklaaskalender!

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint… 5 december is het weer tijd voor de allerleukste avond van het jaar: pakjesavond! Om het aftellen voor jouw kleintje nóg leuker te maken download je hier de grote BLOS Sinterklaaskalender.

Lees verder
Spraak taal ontwikkeling BLOS

BLOS pluist het uit: spraak- en taalontwikkeling

Veel ontwikkelingen gaan onopgemerkt aan je voorbij. Ze lijken zo gewoon. Toch is het leuk om er eens bij stil te staan. Dit keer in BLOS pluist het uit: de spraak- en taalontwikkeling van het kind.

Lees verder
Speelhoek woonkamer BLOS

Een speelhoek in de woonkamer: tips!

Kleine kinderen spelen het liefst dicht bij jou in de woonkamer. Tips nodig voor een speelhoek die past in je woonkamer? Je vindt ze hier!

Lees verder
Driftbui peuter BLOS

Omgaan met de driftbui van jouw peuter

Iedere peuterouder overkomt het: je staat in de supermarkt, je kind doet iets wat niet mag en ontsteekt in woede wanneer jij hem of haar corrigeert. Een driftbui. Hoe ga je ermee om of hoe kun je ze voorkomen?

Lees verder

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding