Nieuws en inspiratie

bruisende-zomer-blos-kinderopvang-bso.jpg

Een bruisende zomer!

Bij BLOS kinderopvang bruist en sprankelt het tijdens de zomerperiode. Nog een paar nachtjes slapen voordat het zomerprogramma van start gaat.

Lees verder
kinderboekentips-3000px-2.jpg

Voor jou gespot: kinderboekentips

Heerlijk die vrije zomerdagen, tijd om lekker veel (voor) te lezen. Op de achterbank, in de tent of aan het zwembad. BLOS kinderopvang stelde een aantal gouden boekentips samen, met nog een extra leestip!

Lees verder
blos-kinderopvang-bbl-klas.jpeg

BLOS start bedrijfsklas met MBO College Hilversum

September 2019, start van de eerste bedrijfsklas van BLOS kinderopvang in samenwerking met MBO College Hilversum. 

Lees verder
ukenpuk-ditbenik.jpg

Spelenderwijs leren met Uk en Puk

Bij BLOS kinderdagverblijf werken we met Uk en Puk Voorschoolse- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Daarmee werken we spelenderwijs aan de ontwikkeling van baby’tjes, dreumesen en peuters.

Lees verder
eindshot-blos-academy-vrijstaand.jpg

‘Elke dag weer een beetje beter’

Bij BLOS kinderopvang hebben we de ambitie om het elke dag weer een beetje beter te doen. Kwaliteit en groei hebben onze aandacht. Om dit te borgen, is BLOS academy geopend.

Lees verder
blos-kinderopvang-doe-dingen-voor-op-reis.jpg

Doe-dingen voor een soepele reis!

Hoera! Het is vakantie! Tijd om de koffers te pakken en avonturen te beleven in ons eigen of een ander land. Zo’n reis met je kroost kan spannend zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Lees verder

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding