Nieuws en inspiratie

blos-kinderjournaal.jpg

BLOS kinderjournaal - aflevering 1

De eerste aflevering van het BLOS kinderjournaal staat in het teken van kriebelbeestjes. Bekijk hem snel!

Lees verder
Voorlezen coronavirus

Lees je kind voor uit voorleesboekjes over het coronavirus

Vind jij het ook zo lastig om je kind uit te leggen wat het coronavirus nou precies is en doet? Lees je kind voor uit eenvoudige boekjes. Zo leert het op een subtiele manier van alles over het virus. Download ze hier!

Lees verder
fruit-eten-rechthoek.jpg

Bied je kind structuur met de dagritmekaarten van BLOS

Doordat veel kinderen op dit moment thuis zijn, bestaat de kans dat zij structuur in hun dagelijks leven missen. En structuur is juist wat een kind nodig heeft. Bij BLOS bieden we jouw kind structuur aan de hand van dagritmekaarten voor thuis.

Lees verder
liggend.jpg

We zijn vanaf 17 maart op clusterlocaties geopend

We zijn er ook voor ouders met een cruciaal beroep die normaal geen gebruik maken van kinderopvang. Deze ouders kunnen zich ook voor noodopvang aanmelden. 

Lees verder
blos-website-bloskinderopvang.jpg

BLOS. Ons verhaal

BLOS werkt constant aan nieuwe ontwikkelingen. Achter de schermen hebben we gewerkt aan de aanscherping van het verhaal van BLOS. Daaruit is onder andere de nieuwe video tot stand gekomen. Kijk je mee?

Lees verder
blos-pluist-uit-leeftijdsgerichte-activiteiten-bloskinderopvang.jpg

BLOS pluist het uit: leeftijdsgerichte activiteiten

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen wijze. Die ontwikkeling gaat vliegensvlug. Een paar keer met je ogen knipperen en ze zijn alweer centimeters de lucht in gegroeid. Veel gaat onopgemerkt aan je voorbij, maar toch is het leuk om er eens bij stil te staan.

Lees verder

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding