Nieuws en inspiratie

Artikel glimlachen

BLOS pluist het uit: de eerste glimlach van jouw baby

In oktober valt Wereld Dag van de Glimlach. Tijd dus om dat onderwerp eens onder de loep te nemen. Want wanneer komt die eerste glimlach eigenlijk?

Lees verder
Herfst artikel

Zo haal je echt alles uit de herfstvakantie

Brrr, de herfst is volop in de weer met regen en rondvliegende bladeren. En tegelijkertijd vinden wij dit het allermooiste seizoen. Met deze activiteiten vliegt de herfstvakantie voorbij!

Lees verder
Artikel BLOS Dierendag

De (positieve) wisselwerking tussen huisdieren en kinderen

Het is knuffelen geblazen vandaag, want het is Dierendag! Tijd om jouw geweldige lieverd vandaag extra te verwennen. En dat brengt ons op het volgende. Dit zijn de zes voordelen van het hebben van een huisdier!

Lees verder
Artikel BLOS Kinderboekenweek

Thuis en bij BLOS: het belang van (voor)lezen

Vandaag gaat de Kinderboekenweek van start. Waarom (voor)lezen goed is voor de ontwikkeling van je kind vroegen we aan onze pedagogisch coach Shern, inclusief twee toffe BLOS video’s en een kortingscode.

Lees verder
artikel-blos-broer-zus-dag-1.jpg

Bloedverwanten: de band tussen broer en zus

Het is vandaag nationale Broer en Zus-Dag. Voor ons een goede aanleiding om te schrijven over de broer-zus relatie.

Lees verder
Artikel BLOS monsters

Vijf tips om monsters onder het bed te ‘verjagen’!

Schaduwen achter de kast en monsters onder het bed. Bereikt jouw kind de peuterleeftijd, dan wil die  fantasiewereld nog weleens beangstigend zijn. Zo ga je om met monsters onder je bed!

Lees verder

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding