De BLOS organisatie

Hoe het ooit begon

In 1992 openden twee vriendinnen vanuit hun passie voor kinderen een buitenschoolse opvang in Nieuwegein met de naam Kinderopvang De Vrije Vogels. Sindsdien is veel veranderd en zijn er locaties bijgekomen voor kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. In oktober 2018 stapten wij over op onze huidige naam BLOS kinderopvang. ​

Vandaag de dag bouwen we samen met ruim 2500 collega’s op 324 locaties aan een betere toekomst waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Met aandacht, zorg en spelenderwijs leren helpen wij kinderen zich te ontplooien en uit te groeien tot betrokken mensen. Dit doen we vanuit een moderne visie op pedagogiek en met alle liefde en passie. ​

Samen verder groeien en ontwikkelen ​

Sinds 2021 zijn wij samen met onze zusterorganisaties Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes, Kinderopvang Zonnekinderen en Zein International Childcare onderdeel van Babilou Family Nederland. Babilou Family Nederland is de Nederlandse tak van het internationale Babilou Family.

Samen zetten we de kwaliteit van de kinderopvang en de ontwikkeling van onze kinderen en collega’s centraal. We delen kennis en ervaring, investeren in wetenschappelijk onderzoek en werken aan projecten die onze positieve impact op de levens van kinderen en hun ouders vergroten. We werken samen met kinderen, ouders, pedagogen, opleiders, overheidsinstanties en organisaties als UNICEF en KiKa. Zo groeien we samen verder en bouwen we aan een betere toekomst. 

Wereldwijd is Babilou Family betrokken bij de ontwikkeling van kinderen uit 57.000 gezinnen in 12 landen. Dit maakt ons één van de vijf grootste kinderopvangorganisaties ter wereld.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding