BLOS kinderdagverblijf (KDV)

Een tweede thuis

Je kind achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap, dat snappen wij bij BLOS kinderopvang als geen ander. Kwaliteit staat bij ons dan ook voorop en dat zie je in alles terug. Onze kinderdagverblijven zijn veilig en de pedagogisch medewerkers vertrouwd. BLOS kinderopvang voelt als een tweede thuis en jouw kind staat altijd op nummer één. Je kind krijgt veel liefde en persoonlijke aandacht van de beste mensen. Er is volop aandacht voor de ontwikkeling van jouw kleintje en een fijne omgeving is vanzelfsprekend bij BLOS. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, zorgen wij voor luiers, eten (fruit, broodmaaltijd, tussendoortjes) en drinken. Zodra jouw kind twee jaar wordt, is hij dreumes af en wordt hij peuter. Bij BLOS kinderopvang stemmen we onze aanpak altijd af op de leeftijd van je kind. Lees hoe we dat doen op onze pagina over Peuteropvang

Ontwikkeling staat centraal

BLOS kinderopvang gaat verder dan alleen de verzorging en opvang van kinderen. De ontwikkeling van jouw kind staat centraal. Bij BLOS is elke dag een belevenis. Kinderen van 0 tot 2 jaar doorlopen verschillende ontwikkelingsfases en ontdekken bijna dagelijks nieuwe vaardigheden. Elk kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en tempo. De diverse speelhoeken op onze locaties, verschillende spelmaterialen en leuke activiteiten zorgen voor voldoende afwisseling en avontuur. 

Contact met ouders

Om nét dat stapje verder te gaan dan het bieden van opvang alleen vinden wij persoonlijk contact met ouders belangrijk. We houden met jou een intakegesprek, zodat we alle belangrijke zaken over jouw kind weten en jij ook goed weet wat je kan verwachten. Iedere dag geven wij een persoonlijke overdracht bij het breng- en ophaalmoment. Gedurende de dag volg je de belevenissen van jouw kind via de BLOS app! Verder vindt er één keer per jaar een 10-minutengesprek plaats, waarin de ontwikkeling van jouw kind besproken wordt. Ook kan er altijd een extra oudergesprek worden ingepland als ouders en/of pedagogisch medewerkers daar behoefte aan hebben.

Overige diensten

Bij BLOS kinderopvang vinden we gemak voor jou als ouder belangrijk, want je leven is al druk genoeg! Daarom bieden wij een aantal extra diensten aan die jou ontzorgen. Het aanbod verschilt per kinderdagverblijf. Kijk op de locatiepagina om te kijken welke diensten jouw BLOS vestiging aanbiedt. 

Kinderkapper
Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op onze kinderdagverblijven komt om de zes à zeven weken De Kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. Houd voor de data het informatiebord op de locatie in de gaten. 

Fotograaf 
Elk jaar komt de fotograaf langs op het kinderdagverblijf om de kinderen op de foto te zetten. De leukste foto('s) kun je bijbestellen en/of op een van de vele andere producten laten drukken. Je kind gaat vrijblijvend op de foto en er geldt vanzelfsprekend geen aankoopverplichting.  

Extra opvang
Heb je een keer extra opvang nodig? Je kunt bij BLOS kinderopvang losse dagen kopen. Aanvraag van extra dagen kan via de Mijn BLOS ouderportal en goedkeuring gebeurt op basis van bezetting. 

Flexibele opvang
BLOS kinderopvang biedt ook flexibele opvang aan. Handig wanneer je onregelmatige diensten draait. 

Ruildagen 
Wil je een vaste opvangdag ruilen? Dit is mogelijk zonder extra kosten. Ruilen is alleen mogelijk als de bezetting het toelaat.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding