BLOS kinderdagverblijf (KDV)

Veilig en vertrouwd

Je kind voor het eerst achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap, dat snappen wij bij BLOS als geen ander. Daarom zorgen wij voor een omgeving die vertrouwd en fijn voelt. Waarin jouw kind alle liefde en de volle aandacht krijgt van de beste mensen.

We zorgen voor een veilige en rustige omgeving voor baby’s en maken de wereld steeds iets groter naarmate ze ouder worden. We willen kinderen écht iets leren; nieuwe vaardigheden, iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Daarom kijken we goed naar de ontwikkeling van ieder kind. We kijken naar waar het staat, wat het goed en minder goed kan, naar zijn talenten en interesses en spelen daar op in. We sluiten aan op wat het nodig heeft.

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk want het leven is al druk genoeg. Daarom zorgen wij voor luiers, eten (fruit, broodmaaltijd, tussendoortjes) en drinken. Zo stap je 's ochtends, voordat je aan 't werk gaat, hopelijk net iets relaxter de deur uit.

Wil je meer weten over ons kinderdagverblijf? Bekijk dan onze folder.

Ontdekken en groeien

BLOS gaat verder dan alleen de verzorging en opvang van je kind. Kinderen van 0 tot 2 jaar doorlopen verschillende ontwikkelingsfases. Ontdekken bijna dagelijks nieuwe vaardigheden. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier. We weten dat kinderen, afhankelijk van hun leeftijd, hun eigen behoeften hebben. Daar hebben we oog voor en begeleiden ze daarbij.

Diverse speelhoeken, spelmaterialen en activiteiten op onze locaties zorgen voor afwisseling en avontuur. Zodat kinderen op hun eigen manier ontdekken en in hun eigen tempo kunnen groeien.

Wanneer jouw kind twee jaar wordt, verandert het van dreumes naar peuter. Bij BLOS stemmen we onze aanpak altijd af op de leeftijd van je kind. Lees hoe we dat doen op onze pagina over peuteropvang

twee-kinderen-die-elkaar-knuffelen-2.jpg

Samenwerken aan ontwikkeling

Samen met jou werken we aan de opvoeding en ontwikkeling van jouw kind in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven. Tijdens een intakegesprek horen we graag alle belangrijke feiten die wij moeten weten over jouw kind. Na de intake moet het ook voor jou duidelijk zijn wat je van ons kunt verwachten.

Iedere dag zorgen wij voor een persoonlijke overdracht bij het breng- en ophaalmoment. Tijdens de opvangdag heb je de mogelijkheid om de belevenissen van jouw kind via de BLOS app te volgen! Zo blijf je toch betrokken, ook als je er zelf even niet kunt zijn.

Op periodieke basis vindt er een mentorgesprek plaats, waarin we de ontwikkeling van jouw kind samen bespreken. Wanneer je gedurende het jaar behoefte hebt aan een extra gesprek dan plannen we dat vanzelfsprekend in.

Extra services

Het aanbod en de mogelijkheden voor de extra services verschillen per kinderdagverblijf. Check hiervoor de locatiepagina of neem contact op met onze afdeling Oudersupport.

Kinderkapper
Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op een groot aantal van onze kinderdagverblijven komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief wordt je kind geknipt tijdens de opvang. Ter aankondiging ontvang je hiervoor van ons een mail waarop jij jouw wensen kenbaar kunt maken.

Fotograaf 
Elk jaar komt de fotograaf langs. De leukste foto('s) van jouw kind kun je bijbestellen en/of op een van de andere producten laten drukken. Je kind gaat vrijblijvend op de foto en er geldt géén aankoopverplichting.  

Extra opvang
Heb je een keer extra opvang nodig? Je kunt bij BLOS kinderopvang losse dagen afnemen. Aanvraag van extra dagen kun je via het Mijn BLOS ouderportaal indienen. Goedkeuring vindt plaats op basis van bezetting. Het is helaas tijdelijk beperkt mogelijk om extra opvangdagen aan te bieden.

Ruildagen
Wil je een vaste opvangdag ruilen? BLOS kinderopvang biedt deze service aan zonder extra kosten. Ruilen is alleen mogelijk als de bezetting dit toelaat. Een ruildag kun je eenvoudig aanvragen via het Mijn BLOS ouderportaal. Het is helaas tijdelijk beperkt mogelijk om extra opvangdagen aan te bieden.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding