Welkom bij de BLOS-familie

Over BLOS

BLOS staat voor kwaliteit en voor ontwikkeling. Niet alleen de ontwikkeling van kinderen, maar ook van jou als medewerker. Want bij BLOS weten we dat jij als medewerker het belangrijkste bent in onze organisatie. Of je nou pedagogisch medewerker bent, locatiemanager of misschien op het centraal kantoor werkt, met z'n allen zijn we BLOS. Ben jij iemand die iedere dag het beste uit zichzelf haalt en onderdeel wil zijn van een hechte familie? Kijk dan snel bij de vacatures en wie weet zien we elkaar snel! Wil je direct contact met BLOS, bel of Whatsapp met recruitment op 06-18890247.  

Vacatures

De sollicitatieprocedure

Als je bij BLOS wilt werken, dan gaan we eerst samen kijken of we bij elkaar passen. Dan weten we zeker dat jij goed in het team past en dat is natuurlijk wel zo lekker werken. Onze procedure ziet er als volgt uit:

  • Je solliciteert op een vacature
  • Wij checken of jij de juiste diploma's hebt (of aan het halen bent)
  • Zien we een match? Dan nodigen we je uit voor een kopje koffie of thee. In dit gesprek kijken we vooral of we bij elkaar passen
  • Je loopt een dagje mee op een van onze BLOS locaties
  • Zijn we beide enthousiast? Dan pas jij bij de BLOS familie! We gaan dan in gesprek over de voorwaarden
  • Aan de slag!
depositphotos-113873306-xl-2015.jpg

BLOS staat voor kwaliteit en ontwikkeling. 

Dat doen we met onze vier kernwaarden: Beleven, Liefdevol, Ontwikkelen en Samen. 

Beleven
Bij BLOS is iedere dag een beleving. De kinderen gaan bij BLOS op avontuur en ontdekken elke dag nieuwe dingen. Jij biedt ze rust en structuur, waardoor ze uitgerust en vrolijk op ontdekkingstocht kunnen gaan. Jij stimuleert de kinderen om in hun eigen tempo de wereld om zich heen te gaan ontdekken. Je geeft ze dat zetje in de rug en vangt ze op als het even niet lukt. Ook stuur je de ouders berichten en foto's via het digitale dagboek, zodat zij kunnen meegenieten van de belevenissen van hun kind. 

Liefdevol
Jij bent liefdevol en betrokken en je bent het vertrouwde gezicht voor de kinderen. Jij zorgt ervoor dat het bij BLOS voelt als een tweede thuis. Je creëert een veilige omgeving, waar persoonlijke aandacht en veel liefde vanzelfsprekend is, en waarin alle kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. 

Ontwikkelen
Bij BLOS staat de ontwikkeling van kinderen centraal. Door gevarieerde en uitdagende activiteiten help jij de kinderen om de wereld om zich heen te ontdekken en zich te ontwikkelen tot gelukkige mensen. Jij staat daarin als pedagogisch medewerker centraal en we geven jou dan ook graag de ruimte om te blijven groeien. Zodat jij elke dag met een gezonde dosis passie, alle kennis die je nodig hebt en een grote glimlach op je gezicht naar je werk komt. Wij geven workshops en trainingen, zoals kinder EHBO en BHV-cursussen. We hebben ook pedagogisch coaches die onze medewerkers op pedagogisch vlak begeleiden en coachen. En natuurlijk wordt je ook altijd ondersteund door je collega's en de locatiemanager. 

Samen
Bij BLOS werken we samen. Samen werken om het iedere dag net weer iets beter te doen en om te zorgen dat je iedere dag met een grote glimlach naar je werk toegaat. Op de groepen werk je altijd met een andere pedagogisch professional samen, want samen weet je meer dan alleen. En natuurlijk is het samen ook veel gezelliger! Samen leren jullie de kinderen ook hoe ze samen kunnen spelen en conflicten op kunnen lossen. Samenwerken met de ouders is bij BLOS ook heel belangrijk. Je vervult een belangrijke rol in de ontwikkeling van het kind en samen met de ouder bekijk je hoe je hier het beste invulling aan kan geven. 

depositphotos-163627814-xl-2015.jpg