Werken bij BLOS kinderopvang

Met z'n allen zijn we BLOS

BLOS kinderopvang staat voor kwaliteit en ontwikkeling. En niet alleen de ontwikkeling van kinderen staat centraal, maar ook die van jou als medewerker. Want bij BLOS weten we dat jij het belangrijkste bent in onze organisatie. Of je nou pedagogisch medewerker bent, locatiemanager of misschien op het Centraal Kantoor werkt. Met z'n allen zijn we BLOS!

Ben jij iemand die iedere dag het beste uit zichzelf haalt en onderdeel wil zijn van een hechte familie? Bekijk dan snel onze vacatures en wie weet zien we elkaar snel! Liever vandaag nog contact met onze recruiters? Bel of Whatsapp gerust met 06-18890247.  

BLOS kinderopvang vind je in Amersfoort, Arnhem, De Bilt, De Meern, Doorn, Driebergen, Haarlem, Heemstede, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Utrecht, Velp (gld), Vleuten, Wijk bij Duurstede en Zeist.

Vacatures

De sollicitatieprocedure

Als je bij BLOS wilt werken, kijken we samen eerst of we bij elkaar passen. Dan weten we zeker dat jij goed in het team past en dat is natuurlijk wel zo lekker werken. Onze procedure ziet er als volgt uit:

  • Je solliciteert op een vacature
  • Wij checken of jij de juiste diploma's hebt (of aan het halen bent). Wil je dit zelf van tevoren al checken? Gebruik dan de diplomachecker
  • Zien we een match? Dan nodigen we je uit voor een (video) belafspraak of indien mogelijk op locatie. In dit gesprek kijken we vooral of we bij elkaar passen. Ben je op locatie, dan kan het zijn dat je ook gelijk een uurtje meeloopt op één van de groepen
  • Zijn we beiden enthousiast? Dan pas jij bij de BLOS familie! We gaan dan in gesprek over de voorwaarden
  • Aan de slag!
meisje leert lopen bij blos kinderopvang 2

Het mooiste vak ter wereld

Marlou, Ewangelos en Jacqueline vertellen waarom zij gekozen hebben voor kinderopvang. Wat houdt ze bezig? Waarvan krijgen zij energie? En waarom bij BLOS?

Collega's over BLOS