Welkom bij de BLOS-familie

Over BLOS

BLOS kinderopvang staat voor kwaliteit en voor ontwikkeling. Niet alleen de ontwikkeling van kinderen, maar ook van jou als medewerker. Want bij BLOS weten we dat jij het belangrijkste bent in onze organisatie. Of je nou pedagogisch medewerker bent, locatiemanager of misschien op het centraal kantoor werkt, met z'n allen zijn we BLOS. Ben jij iemand die iedere dag het beste uit zichzelf haalt en onderdeel wil zijn van een hechte familie? Kijk dan snel bij de vacatures en wie weet zien we elkaar snel!  

Vacatures

De sollicitatieprocedure

Als je bij BLOS wilt werken, gaan we eerst samen kijken of we bij elkaar passen. Dan weten we zeker dat jij goed in het team past en dat is natuurlijk wel zo lekker werken. Onze procedure ziet er als volgt uit:

 • Je solliciteert op een vacature
 • Wij checken of jij de juiste diploma's hebt (of aan het halen bent). Wil je dit zelf van te voren al checken? Gebruik dan de diplomachecker
 • Zien we een match? Dan nodigen we je uit voor een kopje koffie of thee. In dit gesprek kijken we vooral of we bij elkaar passen
 • Je loopt een dagje mee op een van onze BLOS locaties
 • Zijn we beiden enthousiast? Dan pas jij bij de BLOS familie! We gaan dan in gesprek over de voorwaarden
 • Aan de slag!
Werken bij BLOS

BLOS academy

Je bent dagelijks bezig met groei. De ontwikkeling van de kinderen waarmee je werkt krijgt je volle aandacht, en je bent trots op de sprongen die ze maken. Maar hoe groei je zélf eigenlijk? Dat is duidelijk: met BLOS academy.

BLOS academy is een unieke plek voor alle medewerkers van BLOS waar op elk moment van alles te leren valt. Als professional en als mens. Elke training is zorgvuldig samengesteld en wordt verzorgd door mensen die er verstand van hebben. En wat je ook kiest, je raakt niet snel uitgeleerd. Er worden regelmatig nieuwe trainingen toegevoegd.

BLOS academy in het kort:

 • Altijd trainingen om je vaardigheden en kennis up-to-date te houden;
  Je weet zeker dat je op de hoogte bent én blijft.
 • Een wisselend aanbod van praktische trainingen op elk vlak; 
  In de leerlijn ‘Trending trainingen’, is er altijd wel iets waar jij wat van opsteekt.
 • Inspiratie en motivatie, beloond met een certificaat; 
  Een prima manier om te blijven groeien in je werk.
 • Leren op het moment en de manier die bij je past; 
  Bijna alle trainingen zijn online, dus je volgt ze waar en wanneer je wilt.

Blijf leren, blijf groeien en blijf even kijken...

BBL bedrijfsklas gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Is werken met kinderen echt iets voor jou? Voel je je betrokken bij hun leefwereld? Wil je ze helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten? Denk dan eens aan een pedagogische opleiding.

Wij bieden jou dé ideale (om)scholing waarin je in 1,5 jaar tijd een studie volgt op MBO niveau 4. Een mooie combinatie van leren en werken. Je gaat 3 dagen per week bij ons aan de slag en 1 dag per week naar school. Wanneer je de opleiding volgt ben je net als je vaste collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. De lessen volg je bij MBO College Hilversum waar je door vaste docenten wordt begeleid. BLOS betaalt je opleiding en je krijgt een salaris conform cao kinderopvang. Na het succesvol afronden van je studie ontvang je een erkend diploma pedagogisch medewerker en kan je lekker bij BLOS aan het werk blijven.

Wat verwachten we van jou?

 • Passie om met kinderen te werken;
 • In het bezit van een havo, vwo, mbo zorg en welzijn (vanaf niveau 2) diploma of een diploma (vanaf niveau 3) buiten de kinderopvang;
 • Beschikbaar voor minimaal 12uur (BSO) en 20 uur (KDV) per week;
 • 3 á 4 dagen werkzaam op locatie en 1 dag per week naar school (woensdag of vrijdag);
 • Enthousiast en gemotiveerd om in jezelf te investeren!

Is jouw interesse gewekt? Onlangs is er een nieuwe BBL bedrijfsklas gestart. Houd onze vacaturepagina in de gaten voor de start van een nieuwe klas!

BBL klas BLOS kinderopvang

BLOS staat voor kwaliteit en ontwikkeling 

Dat doen we met onze vier kernwaarden: Beleven, Liefdevol, Ontwikkelen en Samen. 

Beleven
Bij BLOS kinderopvang is iedere dag een belevenis. De kinderen gaan bij BLOS op avontuur en ontdekken elke dag nieuwe dingen. Jij biedt ze rust en structuur, waardoor ze uitgerust en vrolijk op ontdekkingstocht kunnen gaan. Jij stimuleert de kinderen om in hun eigen tempo de wereld om zich heen te gaan ontdekken. Je geeft ze dat zetje in de rug en vangt ze op als het even niet lukt. Ook stuur je de ouders berichten en foto's via het digitale dagboek, zodat zij kunnen meegenieten van de belevenissen van hun kind. 

Liefdevol
Jij bent liefdevol en betrokken en je bent het vertrouwde gezicht voor de kinderen. Jij zorgt ervoor dat BLOS voelt als een tweede thuis. Je creëert een veilige omgeving, waar persoonlijke aandacht en veel liefde vanzelfsprekend zijn, en waarin alle kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. 

Ontwikkelen
Bij BLOS staat de ontwikkeling van kinderen centraal. Door gevarieerde en uitdagende activiteiten help jij de kinderen om de wereld om zich heen te ontdekken en zich te ontwikkelen tot gelukkige mensen. Jij staat daarin als pedagogisch medewerker centraal en we geven jou dan ook graag de ruimte om te blijven groeien. Je hebt toegang tot BLOS academy, een unieke plek waar op elk moment van alles te leren valt. Als professional en als mens. We geven workshops en trainingen, zoals kinder EHBO en BHV-cursussen. Onze pedagogisch coaches staan je bij met raad en daad voor als je er zelf even niet uitkomt. En omdat we bij BLOS kinderopvang alles samen doen, kan je rekenen op ondersteuning van je locatiemanager en je collega’s. Bij BLOS vind we het belangrijk dat je elke dag met passie, de juiste kennis en met een glimlach op je gezicht naar je werk gaat.

Samen
Bij BLOS werken we samen. Samen werken om het iedere dag nét weer iets beter te doen en om te zorgen dat je iedere dag met een grote glimlach naar je werk toegaat. Op de groepen werk je altijd met een andere pedagogisch professional samen, want samen weet je meer dan alleen. En natuurlijk is het samen ook veel gezelliger! Samen leren jullie de kinderen ook hoe ze samen kunnen spelen en conflicten kunnen oplossen. Samenwerken met de ouders is bij BLOS ook heel belangrijk. Je vervult een belangrijke rol in de ontwikkeling van het kind en samen met de ouder bekijk je hoe je hier het beste invulling aan kan geven.