BLOX

Continu ontwikkelen

Bij BLOS kinderopvang geloven we in continue ontwikkeling. Als je nieuwsgierig bent dan wil je iedere keer iets nieuws leren. Onze online leeromgeving BLOX geeft hier invulling aan. Hier worden verschillende vak- en vaardigheidstrainingen aangeboden. Naast online trainingen vinden er gedurende een jaar ook klassikale trainingen plaats. 'Blended learning' noemen we dat.

Wat is BLOX?

Je bent dagelijks bezig met groei. De ontwikkeling van de kinderen waarmee je werkt krijgt je volle aandacht, en je bent trots op de sprongen die ze maken. Maar hoe groei je eigenlijk zelf? Dat is duidelijk: met BLOX.

BLOX is een unieke plek voor alle medewerkers van BLOS waar op elk moment van alles te leren valt. Als professional en als mens. Elke training is zorgvuldig samengesteld en wordt verzorgd door mensen die er verstand van hebben. En wat je ook kiest, je raakt niet snel uitgeleerd. Er worden regelmatig nieuwe trainingen toegevoegd.

BLOX in het kort:

 • Altijd trainingen om je vaardigheden en kennis up-to-date te houden
  Je weet zeker dat je op de hoogte bent én blijft.
 • Een wisselend aanbod van praktische trainingen op elk vlak
  Er is altijd wel een training waar jij iets van opsteekt.
 • Inspiratie en motivatie, beloond met een certificaat
  Een prima manier om te blijven groeien in je werk.
 • Leren op het moment en de manier die bij je past
  Bijna alle trainingen zijn online, dus je volgt ze waar en wanneer je wilt.

BLOX onboarding

We gebruiken BLOX ook voor de onboarding van nieuwe collega’s. Twee weken voordat je bij BLOS kinderopvang start, krijg je toegang tot BLOX om kennis te maken met de organisatie. In BLOX staan zogenaamde ‘learning bites’ met nuttige informatie over BLOS en hoe we werken. Er zijn zes thema’s: persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling van het kind, communicatie en samenwerken, veiligheid en gezondheid, wet- en regelgeving en onze organisatie. De modules zijn kort, leuk en leerzaam. Zo voel je je binnen no-time thuis binnen BLOS.