Nieuws en inspiratie

BLOS kinderopvang breidt uit naar Den Haag, Delft, Wateringen en Berkel en Rodenrijs

icoon-kalender-tekengebied-2.png 11 juni 2021
icoon-klokje 2 minuten

blos-den-haag.jpg

BLOS kinderopvang vind je nu ook in de regio Den Haag! Voormalig BSO Hakuna Matata is sinds 1 juni 2021 BLOS kinderopvang. Dezelfde warme, veilige en vertrouwde kinderopvang, maar dan onder een nieuwe naam. Op onze locaties in de regio Den Haag besteden we veel aandacht aan sport en spel omdat we ervan overtuigd zijn dat kinderen door middel van bewegen en plezier veel kunnen leren. Je vindt de nieuwe BLOS kinderopvang locaties in Den Haag, Delft, Wateringen en Berkel en Rodenrijs. Ontdek ze allemaal!

Op onze kinderopvanglocaties in de regio Den Haag bieden we peuteropvang (VVE), Sport BSO, voorschoolse opvang en tussenschoolse opvang. Hieronder vind je een impressie van twee onze locaties in de regio Den Haag: Dr. Schaepmanstraat in Wateringen en Laan van Wateringse Veld in Den Haag.

blos-bso-dr.-schaepmanstraat-wateringen.png

BLOS Sport BSO Dr. Schaepmanstraat, Wateringen

blos-bso-en-peuteropvang-laan-van-wateringse-veld-den-haag.png

BLOS Sport BSO en peuteropvang Laan van Wateringse Veld, Den Haag

Sport BSO 

Onze Sport BSO’s in Den Haag, Delft, Wateringen en Berkel en Rodenrijs zijn allemaal gevestigd in scholen of op sportlocaties. Op deze locaties hebben we veel sport- en spelmateriaal tot onze beschikking waardoor we in alle jaargetijden sportieve activiteiten kunnen doen. Zo komt je kind in aanraking met verschillende sporten en ontdekt het wat hij of zij echt leuk vindt. Tijdens het sporten en spelen op de BSO werken we aan vaardigheden zoals creatief denken, samenwerken, communiceren, kritisch denken, probleemoplossend vermogen en sociale vaardigheden. Deze vaardigheden worden ook wel de 21-eeuwse vaardigheden genoemd. We bieden een wisselend en uitdagend sportactiviteitenprogramma waarbij we rekening houden met leeftijd en niveau. Naast sport en spel bieden we ook creatieve activiteiten, cultuur, natuur, kooklessen, leuke uitstapjes en huiswerkbegeleiding.

Benieuwd naar onze kinderopvang locaties in Den Haag, Delft, Wateringen en Berkel en Rodenrijs? Kom gerust een kijkje nemen! Neem contact met ons op en vraag een rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Terug naar het overzicht

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding