Kinderopvang De Meern

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in De Meern!

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

Bij BLOS is elke dag een avontuur. Spelend ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. Op verkenning in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. We zorgen daarbij voor een omgeving die veilig en vertrouwd voelt. Zodat je kind vol vertrouwen kan groeien op zijn of haar eigen tempo.

Sportieve, stoere en beweeglijke kinderen halen hun hart op met de twee Sport BSO's in De Meern. Op deze locatie komt je kind in aanraking met verschillende soorten sport. En als het daar, per toeval, toch even geen zin in heeft dan zijn er genoeg andere activiteiten te doen. Voor elk wat wils!

In De Meern vind je twee BLOS locaties. Ontdek ze hieronder!

Buitenschoolse opvang (BSO)

In De Meern vind je ons hier:

Meer over BLOS Contact

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Buitenschoolse opvang (Sport BSO)

Na school ontspant je kind en doet het vooral toffe dingen bij ons. Avonturen zijn belevenissen. Ze maken indruk en blijven je later bij. Jouw zoon of dochter maakt zelf de keuze hoe het zijn vrije tijd bij ons op de BSO invult.

Na schooltijd is er altijd eerst tijd voor een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie, samen of alleen.

Stoere, beweeglijke kinderen halen hun hart op bij onze Sport BSO. Wil je meer weten? Lees dan snel verder over de buitenschoolse opvang van BLOS.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding