Kinderopvang De Meern - Leidsche Rijn

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in De Meern - Leidsche Rijn!

Op onze buitenschoolse opvang in De Meern - Leidsche Rijn is elke dag een avontuur. Door sport en spel ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. Het gaat op verkenning in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. We zorgen daarbij voor een omgeving die veilig en vertrouwd voelt. Zodat je kind vol vertrouwen kan groeien en zijn of haar talenten ontdekt.

Sportieve, beweeglijke kinderen halen hun hart op bij onze Sport BSO in De Meern - Leidsche Rijn. Op deze naschoolse opvang locatie komt je kind in aanraking met verschillende soorten sport. En zit een keer het weer niet mee, dan sporten we lekker binnen. Even toch geen zin in sport? Dan zijn er genoeg andere activiteiten te doen. Voor elk wat wils!

Kom samen gerust eens bij ons kijken, we laten je graag zien wat onze naschoolse opvang jouw kind te bieden heeft. Neem hiervoor contact op voor het maken van een afspraak of plan een (digitale) rondleiding in. Tot snel!

Buitenschoolse opvang (BSO)

In De Meern - Leidsche Rijn vind je ons hier:

Meer over BLOS Contact

Ontdek onze Sport BSO in De Meern - Leidsche Rijn

Bezig met laden...

Buitenschoolse opvang (Sport BSO)

Na school ontspant je kind en doet het vooral toffe dingen bij ons. Avonturen zijn belevenissen. Ze maken indruk en blijven je later bij. Jouw zoon of dochter maakt zelf de keuze hoe het zijn vrije tijd bij ons op de BSO invult.

Na schooltijd is er altijd eerst tijd voor een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor sport en spel. 

Onze Sport BSO heeft ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen.

Wij werken samen met verschillende basisscholen in de omgeving waarvan wij kinderen ophalen.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder over de buitenschoolse opvang van BLOS. Of bekijk onze folder.

kinderen-zaklopen-bij-de-bso-van-blos

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding