Kinderopvang De Meern - Leidsche Rijn

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in De Meern - Leidsche Rijn!

Op onze buitenschoolse opvang in De Meern - Leidsche Rijn is elke dag een avontuur. Door sport en spel ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. Het gaat op verkenning in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. We zorgen daarbij voor een omgeving die veilig en vertrouwd voelt. Zodat je kind vol vertrouwen kan groeien en zijn of haar talenten ontdekt.

Sportieve, beweeglijke kinderen halen hun hart op bij onze Sport BSO's in De Meern - Leidsche Rijn. Op deze locaties komt je kind in aanraking met verschillende soorten sport. En als het daar, per toeval, toch even geen zin in heeft dan zijn er genoeg andere activiteiten te doen. Voor elk wat wils!

Kom samen eens bij ons kijken. Neem contact op voor het maken van een afspraak of plan een rondleiding in. Tot snel!

In De Meern - Leidsche Rijn vind je twee BLOS locaties. Ontdek ze hieronder!

Ontdek onze Sport BSO's in De Meern - Leidsche Rijn

Bezig met laden...

Buitenschoolse opvang (Sport BSO)

Na school ontspant je kind en doet het vooral toffe dingen bij ons. Avonturen zijn belevenissen. Ze maken indruk en blijven je later bij. Jouw zoon of dochter maakt zelf de keuze hoe het zijn vrije tijd bij ons op de BSO invult.

Na schooltijd is er altijd eerst tijd voor een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor sport en spel. 

Onze Sport BSO's hebben ruime openingstijden en de mogelijkheid voor opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen.

Wij werken samen met basisscholen in de omgeving waarvan wij kinderen ophalen.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder over de buitenschoolse opvang van BLOS.

kinderen-zaklopen-bij-de-bso-van-blos.jpg

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding