Kinderopvang De Meern

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in De Meern!

Je kind gaat op avontuur bij BLOS en verkent spelenderwijs de wereld. Maakt vriendjes en ontdekt nieuwe vaardigheden en talenten. Dit doen we met uitdagende activiteiten op onze Sport BSO. Voor actieve kinderen die niet houden van stilzitten en graag lekker in de open lucht bezig zijn ben je in De Meern aan het juiste adres.

Ontdek een BLOS locatie bij jou in de buurt

Bezig met laden...

Buitenschoolse opvang (Sport BSO)

Na school ontspant je kind en doet het vooral toffe dingen bij ons. Bij BLOS gaan we verder dan alleen de opvang van jouw kind. We stimuleren het om uitdagingen aan te gaan en zijn of haar talenten te ontdekken.

Na schooltijd is het eerst tijd voor een hapje en een drankje. Je kind kan dan ook even zijn verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie.

Stoere, beweeglijke kinderen halen hun hart op bij onze Sport BSO. Wil je meer weten? Lees dan snel verder over de buitenschoolse opvang van BLOS.

kinderen touwtrekken bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding