Kinderopvang Katwijk

 

Welkom bij BLOS kinderopvang in Katwijk!

Op onze BSO in Katwijk is elke dag een avontuur. Door uiteenlopende activiteiten ontdekt je kind wie het is en wat het in zich heeft. Het gaat op verkenning in de wereld om zich heen en het leven met elkaar. We zorgen daarbij voor een omgeving die veilig en vertrouwd voelt. Zodat je kind vol vertrouwen kan groeien en zijn of haar talenten ontdekt.

Kinderen in de basisschoolleeftijd halen na schooltijd hun hart op bij onze naschoolse opvang in de kantine van sporthal Rijnsoever in Katwijk. Spelen, ontspannen en deelnemen aan uitdagende activiteiten: het kan en mag allemaal. En in de vakanties voegen we de groep samen met die van BSO Hertenlaan in Noordwijk. 

Kom samen gerust eens bij ons kijken, we laten je graag zien wat onze naschoolse opvang jouw kind te bieden heeft. Neem hiervoor contact op voor het maken van een afspraak of plan zelf een (digitale) rondleiding in. Zien we je snel?

Buitenschoolse opvang (BSO)

In Katwijk vind je ons hier:

Meer over BLOS Contact

Ontdek onze naschoolse opvang in Katwijk

Bezig met laden...

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na school ontspant je kind en doet het vooral toffe dingen bij ons. Avonturen zijn belevenissen. Ze maken indruk en blijven je later bij. Jouw zoon of dochter maakt zelf de keuze hoe het zijn of haar vrije tijd bij ons op de BSO invult.

Na schooltijd is er altijd eerst tijd voor een eet- en drinkmoment samen. Je kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. Daarna is het tijd voor actie! De sporthal biedt genoeg ruimte om leuke balspellen te doen en nieuwe sporten te ontdekken. 

Wil je meer weten? Lees dan snel verder over de buitenschoolse opvang van BLOS. Of bekijk onze folder.

kinderen-zaklopen-bij-de-bso-van-blos

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding